• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Öğrencilere kırtasiye yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Öğrencilere kırtasiye malzemelerini, Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Fındıkpınarı Belediye Fatih Say, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Nenni, okul müdürü, öğretmenler, meclis üyeleri ve muhtarlar verdi. Kaymakam Madenoğlu öğrencilerden kırtasiye yardımı karşılığında çok çalışmalarını istedi.

 

Çalışmanın sadece hayatı idame noktasında faydalı olacağını söyleyen Kaymakam Madenoğlu, "Çalışmak bizler için yetmeyecektir. Çok çalışmamız gerekiyor. Bizim zamanımızda bir kalemi bitmesine kadar değiştirmezdik. Ama şuan sizlerin imkanları çok daha müsait. Sizlerden isteğimiz çok çalışmaktan yorulmadan, hedeflediğiniz geleceğe emin adımlarla gitmenizdir." şeklinde konuştu.

 

Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say ise, "Eğitimi tek başına ilgili kurumlara bırakmak yerine yerel yönetimlerin de destek çıkmasını önemsiyoruz" dedi.

 

Yardım kolisinde öğrencilerin eğitim öğretim yılı süresince kullanacakları, defterler, kalem, sulu boya, cetvel takımı, pastel boya, kalemtıraş ve etiket gibi malzemeler bulunuyor. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir