• DOLAR 32.496
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2441.919
  • ...
YYÜ'den sanayicilere bilimsel destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Peyami Battal başkanlığında bir heyet, Sanayi- Üniversite işbirliği kapsamında, VANET A.Ş'yi ziyaret ederek, bir toplantı gerçekleştirdi.


Toplantıya Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Demirel, YYÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Murat Demirel, Rektörlük Özel Kalem Müdürü Doç. Dr. Yusuf Uzun ile senato üyeleri katıldı.


Toplantıda ayrıca VANET Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Küçükali, Genel Müdürü Erdal Bölükbaş, Fabrika Müdürü Vekili Yusuf Elmas hazır bulundu.


Rektör Battal, "Van için, bölgemiz için ve ülkemiz için senatoda bulunan arkadaşlarımla gittiğimiz kuruluşlarda bilimsel olarak nasıl destek verebiliriz heyecanı içindeyiz," diye konuştu.


VANET Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Küçükali ise, Üniversite senatosunu misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirterek "Sizlerin bize hem bilimsel olarak hem de moral olarak destek olacağınızı biliyorum. Üniversite ile işbirliği içinde çalışmayı biz de istiyoruz. 'Beraber şunları yapmıştık' diyeceğimiz günleri bekliyoruz." dedi.


Slayt gösterisi eşliğinde tesis hakkında bilgi alan senato üyeleri, karşılıklı fikir alış-verişinde bulunduktan sonra tesislerden ayrıldı. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir