• DOLAR 32.48
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2440.251
  • ...
HÜDA PAR esnaf ziyaretlerine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Hür Dava Partisi Van il teşkilatı heyeti, ilk ziyaretini Aydın Talay Yer Altı Çarşısı esnafına yaptı. Geçtiğimiz aylarda yaşanan su baskını ile gündeme gelen çarşı esnafı mağduriyetlerinin giderilmediğini ifade etti.


HÜDA PAR heyetine sorunlarını aktaran Aydın Talay Yer Altı Çarşısı Esnafı, su baskını olayında sonra gelen yetkilerin ve siyasi partilerin söz verdiklerini ve verdikleri sözleri yerine getirmediklerini belirterek, mağduriyetlerinin devam ettiğini belirttiler.


Ziyaret çalışmalarına devam eden HÜDA PAR esnaf ziyaretleri komisyonu, çalışmalarına yeni başladıklarını buna rağmen esnaflardan büyük teveccüh gördüklerini ifade ettiler.


Ziyaretlerin devam eden HÜDA PAR heyeti, Esnaf Selim Yılmaz'ı da dükkânında ziyaret ederek HÜDA PAR hakkında bilgi verdi.


Selim Yılmaz, Van'ın İslami değerlere sahip için bir partiye ihtiyacı olduğunu belirterek, HÜDA PAR'ın kurulmasıyla memlekette dengelerin değişebileceğini, ayrıca gençlerin İslami hassasiyete sahip olmaları için çalışmalar yapılması gerektiği tavsiyesinde bulundu.


Ayrıca Esnaflar HÜDA PAR'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir