• DOLAR 32.323
  • EURO 35.144
  • ALTIN 2294.34
  • ...
Ustaların ustasına Ahilik plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Terzicilerin ustasına Ahilik plaketi verildi. Van Terziler-Konfeksiyoncular-Kondura ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman tarafından takdim edilen Ahilik plaket törenine Van Terziler-Konfeksiyoncular-Giyim Sanatkârları Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri Salim Eşmen ile İsmet Oflas, genel sekreter Mesut Gülaçar ve Van OSGM danışmanı Zeynep Gündüz katıldı.


Plaket takdim töreninde kısa bir konuşma yapan Karaduman, "Her sene düzenlenen Ahilik Haftası dolayısıyla esnaf odamız adına ustamız olan ve yetiştirdiği elemanlar ile istihdamda bulunan 60 yılık terzi ustası Sayın Fahrettin Akcan'a yılın ahisi olarak bu plaketi kendilerine layık gördük. Hayırlı olsun." dedi.


Yılın Ahilik plaketini kendisine layık gördükleri için Van Terziler-Konfeksiyoncular-Kondura ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası'na teşekkür eden emekli terzi ustası Fahrettin Akcan, "Yıllarca Başkanım ve Oda ile beraber yıllarca görev yaptık. Çok arkadaşı yetiştirdik, emek verdik bu güne kadar geldik." dedi. (Mehmet Aldemir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir