• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Sahabe Der`e yapılan saldırı Tatvan`da telin edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS-Diyarbakır Merkez Sur ilçesinde İslami çalışmaları ile tanınan Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerden Sahabe Kültürünü Yayma, Yaşatma, İlim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Sahabe DER ) temsilciliğine, dün gece saat 12.30 sıralarında provokatör çeteler tarafından tarafından yapılan bombalı saldırıyı, Tatvan Umut Der Şubesi basın açıklaması ile tel`in etti.
 
Müslüman Kürtlerin yıllardır gerek sistemin dayatmasıyla gerekse karanlık çetelerin elinden nice acılar çektiğine dikkat çeken Tatvan Umut Der Şubesi Başkanı Fesih Ulugöl, ``Son zamanlarda mütedeyyin insanlara ve İslami STK`lara saldırıda bulunan grupların yapmış oldukları saldırıları şiddetle kınadıklarını söyledi.
 
Bu tür saldırıların hiçbir şekilde amacına ulaşmayacağının altını çizen Ulugöl ``Bu tür hain ve alçakça saldırılar halkımızla birbirimize daha da yakınlaşmamıza ve birbirimize sıkı sıkıya kenetlenmemize Allah`ın izniyle vesile olacaktır.`` İfadelerini kullandı.
 
Konuşmasının devamında Ulugöl, ``Duyarlı olan herkesi ve özellikle İslami STK`ların, yapılan bu kalleşçe saldırıları basın açıklamalarıyla ve değişik platformlarda dile getirilerek şiddetle kınamalıdır`` Şeklinde konuştu.
 
Ulugöl son olarak, Sahabe Der üye ve gönüllülerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
(Menderes Beysülen-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir