• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Aksa Tufanı harekatı 105'inci gününde!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam mücahitleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin doğusunda iki siyonist askeri Kassam üretimi "Ğul" keskin nişancı tüfeğiyle vurmayı başardı.

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin doğusunda yanında iki işgal askerinin olduğu bir siyonist Merkava tankını Yasin 105 roketiyle hedef aldıklarını, tankın imha olduğunu ve 2 işgalci askerin öldüğünü bildirdi. Mücahitler, ayrıca ölü ve yaralıları taşımak için bir siyonist helikopterin geldiğini gözledi.

Gazze Şehri'nin güneybatısında, siyonist özel kuvvetlerinin saklandığı bir binayı 4 RPG roketiyle hedef almayı başaran mücahitler, daha sonra makineli tüfeklerle siyonistlere karşı çatıştı.

Mücahitler, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin doğusunda 3 siyonist "Merkava" tankını "Şawaz" bombalarıyla imha etti.

Kassam Tugayları, Gazze Şehri'nin Zeytun Mahallesi'nin güneyinde siyonist bir askeri aracı RPG roketiyle hedef alırken Bureyc mülteci kampının kuzeydoğusunda da bir siyonist Merkava tankını Yasin 105 roketiyle vurdu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir