• DOLAR 32.204
  • EURO 35.281
  • ALTIN 2476.193
  • ...
Siyonist katiller gözaltı ve tahribata devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre, işgal ordusu, iki askeri buldozer ve kalabalık bir güçle batı, kuzey ve güneyden Tulkerim Mülteci Kampı'na baskın düzenledi.

Giriş-çıkışlara konuşlanan askeri araçlarla kampı kuşatan işgal güçleri, yüksek binaların çatılarına da keskin nişancılar yerleştirdi.

Tulkerim'in batısındaki İsra Hastanesi ile Sabit Devlet Hastanesi'nin girişlerine konuşlanan askeri araçlarla giriş-çıkışlar engellenirken, kentin güneyindeki Acil Servis Merkezi'ndeki ambulansların giriş-çıkışına izin verilmedi, gelen araçlarda arama yapıldı.

Siyonist ordusuna ait buldozerler yolları, kaldırımları kazdı, altyapıyı tahrip etti, Filistinlilere ait iş yerlerine ve araçlara büyük zarar verdi. Bölgedeki bazı sokaklara da piyade askerler yerleştirildi.

Tulkerim'de Nablus Caddesi'nde seyir halindeki bir aracı durduran işgal güçleri, içindekileri araçtan indirerek önce alıkoydu daha sonra alıkoydu.

İşgal güçleri, kentin çeşitli bölgelerinde evlere kapılarını kırarak düzenlediği baskınlarda 3 kişiyi alıkoydu.

Siyonist ordusunun bu sabah Tulkerim Mülteci Kampı'nda bir noktayı İHA ile bombaladığı, saldırıda 4 Filistinlinin şehit oldugu bildirilmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir