• DOLAR 32.376
  • EURO 34.906
  • ALTIN 2392.672
  • ...
Katillerden Hamas tartışması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejiminin sözde Savunma Bakanı Gallant, Tel Aviv'de düzenlediği basın toplantısında, katil Netanyahu'nun Gazze'nin idaresi konusundaki açıklamalarına tepki gösterdi.

Uzun zamandır Gazze'de Hamas'a alternatif bir yönetim bulma yönünde çalışmanın gerekli olduğunu söylediklerini ancak herhangi bir yanıt alamadıklarını kaydeden siyonist Gallant, "Ordunun planı tartışmaya açılmadı, daha da kötüsü yerine hiçbir alternatif getirilmedi. Gazze'de askeri-sivil bir rejim, İsrail için kötü ve tehlikeli bir alternatiftir." dedi.

Gazze'de askeri bir yönetimin kurulmasını kabul etmeyeceğini ifade eden Gallant, işgalci Netanyahu'ya, konuya ilişkin bir karar vermesi ve işgal rejiminin Gazze Şeridi'nde sivil-askeri bir rejimin olmayacağını ilan etmesi ve Hamas'a alternatif bir yönetimi teşvik etmesi çağrısında bulundu.

KATİL NETANYAHU'NUN GALLANT'A CEVABI GECİKMEDİ
Bebek katili Netanyahu, sosyal medya platformu X üzerinden paylaştığı videoda Gallant'ın eleştirilerine yanıt verdi.

Ordunun Hamas'a karşı savaşmaya devam ettiğine işaret eden katil Netanyahu, "Hamas var olduğu sürece başka hiç bir aktör Gazze'yi yönetemeyecek, kesinlikle Filistin Yönetimi değil." ifadelerini kullandı.

Hamas yenilene kadar "ertesi gün" tartışmalarının "anlamsız" olduğunu savunan katil Netanyahu, "Hamas'ın Gazze'yi askeri olarak idare etmediği netleşene kadar, hiçbir aktör kendi güvenliği korkusuyla Gazze'nin sivil yönetimini tek başına kabul etmeye hazır olmayacak." iddiasında bulunmuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir