• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep'te Şehid Salih El-Aruri ve Filistin şehitleri için gıyabi cenaze namazı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Gaziantep Derneği tarafından Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta katil ve işgalci siyonist rejimin hava saldırısında şehit olan HAMAS Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih El-Aruri, Kassam mücahitleri ve işgalcilerin Gazze'ye yönelik saldırılarında şehit olan Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Abdullah Dalar Camii'nde Cuma namazının ardından halkın yoğun katılımı ile kılınan gıyabi cenaze namazında, katil ve işgalci siyonist rejime sert tepki gösterildi. Gıyabi cenaze namazını Abdullah Dalar Camii İmam Hatibi Mehmet Yaşar kıldırdı.

Ellerinde tevhid bayrakları ile gıyabi cenaze namazına katılan vatandaşlar, namazın ardından katil ve işgalci siyonist rejimin Gazze'ye yönelik soykırıma varan saldırılarını protesto etti.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı'nın yanı sıra Gaziantep Umut Kervanı, Mustazaflar Cemiyeti Gaziantep Temsilciliği, İDEV Gaziantep Temsilciliği, HAKSİAD Gaziantep Şubesi, Kervan FM ve Gaziantep Günebakış Haber Sitesi'nin de destek verdiği gıyabi cenaze namazından sonra katil ve işgalci siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırılarında şehid olanlar için dua edildi.

Peygamber Sevdalıları Gaziantep Derneği Başkanı Muhammed Ata Yaçin'in yaptığı duanın ardından toplanan kalabalık dağıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir