Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, kısa bir selamlama konuşması yaparak günümüz öğrencilerinin modern okullarda eğitim görmesi yönünde çok şanslı olduklarını dile getirdi.
Daha sonra söz alan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, açılış vesilesiyle Konya'da olmaktan memnun olduğunu ifade etti.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu'nun valilik binasında imzalanan protokolün ardından inşasına başlandığını ve kısa bir süre içerisinde tamamlanarak eğitim ve öğretime kazandırıldığını söyledi.
Konuşmaların ardından 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı, törene katılan protokol ve öğrenciler tarafından kurdelesi kesilerek eğitim ve öğretime açıldı. (İlyas Yavuz - İLKHA)
Muhabir: Doğru Haber





