• DOLAR 32.449
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2446.011
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - 28 Temmuz perşembe Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Şanlıurfa Sembol Gazetesi: Bu Rezalete Kim Dur Diyecek
Şanlıurfa belediyesi tarafından şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla tek yön yapılan kadri Erdoğan Caddesi deyim yerindeyse kazalara davetiye çıkarıyor. Konu ile ilgili kadri Erdoğan caddesinde ikamet eden Mustafa direkçi isimli vatandaş bina sakinleri ve esnaf adına gazetemize yaptığı açıklamada; `Şanlıurfa`nın ana bulvarına bağlı Kadri Erdoğan Caddesinden günde yaklaşık 180 bin araç geçiyor.

Bunlara belediye ve halk otobüsleri de dahil, bu araçların günde 8 defa kornaya bastığını döşünün insanda ne moral kalır ne de akıl, gel gelelim sağlık uzmanları konu ile ilgili yüksek seste olan ortamlarda bulunan insanlarda stres. Gerginlik başta olmak üzere sinir bozukluğuna da yol açıyor diyorlar. Şimdi burada ikamet eden bir vatandaş olarak soruyorum, bu rezalete kim dur diyecek? Dedi.

İpekyol gazetesi: KCK davasının kilit isminden şok suçlama: polis BDP`lileri suçlamamı istedi
Şanlıurfa`da verdiği ifade sonucu KCK adı altında BDP`lilere yönelik yapılan eşzamanlı operasyonlarla milletvekili Ayhan`ın da aralarında bulunduğu 28 kişinin gözaltına alınması, devamında ise 9`unun tutuklanması olayının kilit ismi Gülistan Encü DİHA`ya konuştu. `polisin baskısı ve bana oynadığı oyun sonucu, beni kurtarmak isteyen BDP`lileri suçladım. Polisin istediği ifadeyi verdikten sonra bana para veriyorlardı, başkasının adına düzenlenmiş kimlik verip beni başka bir şehre yerleştirdiler.`

Şanlıurfa Olay Gazetesi: Şanlıurfa`da gazetecilere yönelik ``Öfke Kontrolü`` semineri düzenlendi.
Şanlıurfa Olay Gazetesi öncülüğünde Şanlıurfa`da görev yapan gazetecilere Psikolojik Danışmanı Sevda Güneri tarafından "Öfke Kontrolü" semineri verildi.

Gazetecilerin meslek hayatında yaşadığı zorluklar ve her gün karşılaştığı insanlarla nasıl iyi bir diyalog kurmak, iş hayatında fazla stres yaşamamanın kuralları hakkında Psikolojik Danışmanı Sevda Güneri tarafından seminer verildi.

Mehmet Demir - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir