• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bursa'da binlerce kişi "Siyonist Vahşete Karşı Direnişe Destek" için yürüdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Setbaşı köprüsünde toplanan binlerce kişi, ellerindeki dövizlerle Atatürk Caddesini güzergahını takip ederek Orhangazi Parkına kadar slogan atarak yürüdü.

Toplanan kalabalık, sık sık sloganlar atarak, işgal rejiminin katliamlarını protesto etti.

Grup adına açıklama yapan Özgür- Der Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Avar, son günlerde Türkiye'de yaşanan olaylar Amerika'nın bir projesi olarak Gazze' de yaşanan soykırım ve katliamları gündemden düşürmek bir çabanın olduğunu belirtti.

"Gazze'yi gündemden düşürmeyelim"   

 Özgür- Der Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Avar                                                           

Aksa Tufanı başladığından beri Bursa'da meydanlara çıkıp destek verdiğini belirten Avar, "Aksa Tufanı başladığı gün itibariyle yapılan çağrılara uyuyoruz. Hamas lideri İsmail Henniye'nin çağrısına uyarak desteğimizi sürdürüyoruz. Hiçbir zaman gündemden düşürmeden ellimizden geldiği kadar Bursa'daki Müslümanlar olarak bir araya gelerek bu mücadeleyi deva ettireceğiz." dedi.

"Türkiye'deki halkı tekrardan milliyetçiliğe sevk etme çabası var"

Son günlerde Türkiye'de yaşanan olaylarla Amerika'nın bir projesi olarak Gazze'yi gündemden düşürmek istiyorlar diyen Avar, "Türkiye'deki halkı tekrardan milliyetçiliğe sevk etme ve Aksa'nın önünü kapatmak için bir çabanın olduğunu biliyoruz. Tüm bu konularda meselenin farkında olup Müslümanlar olarak bu tür tuzaklara ve provokasyonlara gelmememiz gerekir." diye konuştu.

Program yapılan dua ile sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir