• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Gazze için dua buluşması düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Elâzığ Gençlik Kolları işgalci siyonistlerin bombardıman altında tuttuğu Gazze'ye dua için sabah namazında buluştu.

Yapılan etkinlikte açıklama yapan HÜDA PAR Elâzığ İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aydemir, "7 Ekim'de Gazze'de Aksa Tufanı adıyla işgalcilere karşı büyük bir direniş başladı. İşgalci siyonist çete, başından beri Filistinli mazlumların topraklarını ve mallarını işgal ediyor. Filistin'de on binlerce insanı yaşlı, çocuk, kadın demeden katletmekte. Direnişin ilk gününden itibaren dünyanın dört bir yanından Filistinli mücahitlere destek ve siyonistlere lanet için milyonlar sokaklara döküldü, basın açıklamaları yapıldı, yardım kampanyaları düzenlendi, boykot çağrıları yapıldı, dualar edildi." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR olarak tüm illerdeki teşkilatlarıyla Filistinli kardeşlerinin yanında olduğunu her zaman ifade ettiklerini belirten Aydemir, "Bunun için çeşitli etkinlikler düzenledik. Bugün de İzzetpaşa Camii'nde sabah namazında buluşarak Gazze için, Kudüs için, kardeşlerimiz için dualar ettik. Rabbimiz oradaki mücahitlerimizin yardımcısı olsun. Aksa Tufanına Selam olsun." dedi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir