• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR İl Başkanı Çevik: Mardin'deki mitinge üye ve gönüllülerimizle destek olacağız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları tarafından Mardin'de düzenlenecek olan "Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek Mitingi"in hazırlıklarının devam ederken HÜDA PAR Mardin İl Başkanlığından destek açıklaması yapıldı.

Filistin'de yaşanan katliama karşı her türlü gösteri, miting ve programlara destek olan HÜDA PAR Mardin teşkilatı, "Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek Mitingi"ne de katılım sağlayacaklarını ve tüm STK, kanaat önderleri, siyasi partilerini de mitingde görmek istediklerini söyledi.

Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda saat 13.30'da başlayacak olan miting hakkında konuşan HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, "31 Aralık Pazar günü öğlen namazına müteakip Peygamber Sevdalıları tarafından 'Aksa Tufan'ına Destek Mitingi' düzenlenecek. Bu düzenlenecek olan mitinge HÜDA PAR Mardin olarak tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla, üye ve gönüllülerimizle en yüksek derece destek olacağız. İnşallah medeniyetler şehri Kudüs'ün kardeşi Mardin'imizden tüm siyasi partiler, sendikalar, STK'lar, dernekler, kanaat önderleri, köylerdeki kardeşlerimiz ve bütün Mardin halkımızı da emperyalizmi, siyonizmi ve israili telin etmek için yüksek ses ile hep beraber kınamak ve Filistin'li kardeşlerimize desteğimizi göstermek için bu mitinge katılmaya davet ediyoruz. Bu etkinliği düzenleyen Peygamber Sevdalılarına da buradan çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu mitingin düzenlenmesinde de katkıları olan herkese Allah razı olsun diyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir