• DOLAR 32.349
  • EURO 34.773
  • ALTIN 2390.959
  • ...
Yoksa Korktunuz mu? Korkun!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Allah(C.C.)`ın adıyla. Sanat için açılana laf yok, Allah için kapanana laf çok. Bu söz hak olup, bir alimin sözüdür. Ve doğrudan günümüze ışık tutmaktadır. Başörtüsü zulmü ülkemizde hala yaşanmaktadır. Basında fazla yankı bulmamasının sebebiyeti ise bazı kanal ve gazeteler sürekli gündemde tutmaya çalışırken, kimileri 3 maymunu (Görmedim, duymadım, bilmiyorum) oynamakta.
 

Soruyorum bu 3 maymunu oynayanlara ne zamana kadar bu 3 maymunu oynayacaksınız? Yoksa hakkınızı mı aldık, haberiniz mi yok? Amerika’daki, Almanya`daki bir olaydan haberiniz olupta, bu yanı başınızdaki Başörtüsü zulmünden, Antepler`den, Adanalar`dan haberiniz yok.
 

Yine haksız yere bu uğurda Güllü Çevik`e verilen cezadan ve diğer cezalardan habersizsiniz öylemi? Ama kıyas yapıldığı zaman bu zulümler yanında çok önemsiz haberleri çok iyi gündemde tutarsınız. Bu haberler mi gündeminizi yoğunlaştırdı da, Başörtüsü zulmünü ele almaya vaktininiz imkanınız mı yetmedi? Hiç boşuna bahane üretmeye çalışmayın. Kasti olarak yaptınız! Toplumun bir kesiminin umrunda olmasa da, siz bizim umurumuzda olan, bir olayın üzerini karalamaya çalıştınız.
Günüzmüzde Başörtüsü zulmü hala devam etmekte. Hemde istatistiklere göre %99`u Müslüman olarak gözüken bu ülkede. (Müslüman olduğunu söylemek iddia, fiilen uygulaması ise ispatıdır.) Yine bu ülkede Cumhuriyetçilik başlığı altında ne zulümler, Milliyetçilik başlığı altında ne ırkçılıklar yapıldı. Karıştırırsanız tarafsız tarih kaynaklarını bariz bir şekilde görürsünüz. Günümüzde de cereyan ettiği üzere bu zulümler hala devam etmekte. Bu zulümleri kimi zaman medya yayımlamayarak, kimi zaman halkın bir kısmı konuşmuyarak, destek verenlere destek vermeyerek bu zulümlerin devamına katkı sağlamakta. İsteyerek veya istemeyerekte olsa. Bu zulümleriniz niye? Yoksa korktunuz mu? Başörtüsüne izin verirsek. Allah`ın O güzel, insan fıtratına uygun. Şeriat yolu açılır diye. Korkun! Çünkü bu toplum O sizin korktuğunuz. Şeriatı yaşarsa, sizin O güzel olarak tabir ettiğiniz, düşük yaşantıya geri döner mi? Hiç sanmıyorum! Yeter artık Başörtülü bacılarımıza ajan, yıkımcı, bozucu, siyasi olarak baktığınız. Sözüm ona onlar sizin gibi, Müslümanlığın sözde tek olmadığını biliyorlar. İnançlarının gereğini yerine getirmeye çalışıyorlar. Artık engellemeyin bacılarımızı, eşitliğin gereğini yerine getirin. (Haşaa) Bir yaratıcı gibi halkı düzenlemeye, işiniz olmayan, size düşmeyen şeylere artık karışmaktan vazgeçin. Sizin gibi düşünmeyen ve yaşamak istemeyenlere izin vererek, saygı gösterin. Tabi bu izin size düşmemekle beraber, yaptıklarınızın hesabını Allah`ın izniyle Ahiret yurdunda vereceksiniz.

 

İbrahim Suresi 42. ayet: "Sakın Allah`ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma. Onları gözlerin dehşetinden yerlerinden fırlayacağı bir güne ertelemektedir."

 

Allah(C.C.)`ın rızasına göre yaşamak ve yaşatmak dileğiyle...

Mehmet Öztürk / Antalya - Yaş: 20

Bu haberler de ilginizi çekebilir