• DOLAR 32.185
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.488
  • ...
Hamas yetkililerinden Merdavi: Bu feci yaklaşımı herkesin reddetmesi gerekiyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas yetkililerinden Mahmud Merdavi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Otoritenin güvenlik servisleri tarafından başlatılan tutuklama ve zulüm kampanyalarının tırmandırılması, halkımızın değerlerinden bir sapma olup, otoritenin bu uygulamaların sorumluluğunu ve sonuçlarını üstlenmesi gerekmektedir.

Halkımızın işgalle en büyük yüzleşme destanına giriştiği bir dönemde yaşanan keyfi tutuklamalar, yalnızca düşmana ve onun davamızı tasfiye etmeye yönelik gündemine hizmet eden suç eylemleridir.

Nifak tohumları eken, sivil barışı tehdit eden, halkımızın pusulasını işgalle yüzleşmekten ve yerleşimcilerin saldırılarını püskürtmekten alıkoyan bu feci yaklaşımı herkesin reddetmesi gerekiyor.

Halkımızın tüm hizipçi, hukuki ve sivil bileşenlerini, Filistin Yönetimi güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği bu siyasi tutuklamalar karşısında birlik olmaya ve bunlara son vermeye çağırıyoruz ki, halkımız kendini direnişe adayabilsin. İşgale karşı çıkıyor, onun terörist politikalarıyla yüzleşiyor ve Kudüs'te işgal altındaki topraklarımızda onun saldırıları ve Yahudileştirme planlarıyla yüzleşiyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir