• DOLAR 32.382
  • EURO 34.74
  • ALTIN 2406.562
  • ...
Adana'da siyonist işgalcilerin saldırıları tel'in edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejimi, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de yaklaşık 9 bini çocuk, 7 bini kadın olmak üzere 22 bini aşkın Müslümanı katletti, 50 binden fazla kişiyi de yaraladı. Siyonist işgalcilerin barbar saldırılarını tel'in etmek için bir araya geldi.

Adana'daki eğitimciler ve anneler siyonist işgalcilere desteğini açıklayan Starbucks ve Carfursa tepki gösterdi.

Toplanan grup adına basın açıklamasını okuyan İrem Gürbüz, dünyanın en küçük beldesine dünyanın en ağır bombalarının atıldığını söyledi.

"Buradan zulmü yapanlara ve zulme destek verenlere sesleniyoruz." diyen Gürbüz, "ABD ve Batı’nın desteğini arkasına alan işgalci israil, çocuk, kadın demeden en ağır silahlarla Filistinli kardeşlerimizi katletmeye devam ediyor. Bombardımanlardan sağ kurtulanları ise susuz, aç, ilaçsız bırakarak topluca cezalandırmaya çalışıyor. Tüm imkânsızlıklara rağmen HAMAS'ın ortaya koyduğu direniş ise; iman varsa imkânın da olduğunu bizlere göstermiş ve siyonist rejime ağır kayıplar verdirmiştir. Aksa Tufanı ile yıllardır tüm Müslümanların içinde birikmiş olan öfkeyi bir kasırgaya dönüştürerek siyonistlere gereken dersi vermiştir."

Siyonist işgal rejimine açıktan destek veren firmalardan alışveriş yapan ve kahve içenlere hatırlatmada bulunan Gürbüz, "Siyonistler acımasızca 21 binden fazla cana kıyarken bazı firmalarda bu katillere destek verdiler. Filistin'i aç susuz bırakan israile McDonald'stan bedava yemek giderken biz de o çocukların kanı ile size cehenneme gideceğinizi haber vermeye geldik. Onlar bizim çocuklarımızı öldürdü bugün bu ölüme destek verenlerde sizlere de şunları söylüyoruz:

"Öldürdüğünüz çocukların kanlarında boğulmanızı umuyoruz ve sizleri ülkemizde istemiyoruz.

Yudum yudum kanlı kahvelerin üreticisi Starbukcs! Sadece kahve mi satıyorsun? Kahve için kuyruğa girenler! Bu kahvenin içinde kaç gram bebek kanı var biliyor musunuz?

En zararlı marka Zara! Soykırımla dalga geçen kıymetsiz, alçak Zara! Sana ve sana destek verenlere zararın ulaşacağı günü hatırlatıyoruz!

Siz soykırımın modasını yaparken biz de cehennemin alevlerinden size modeller gönderiyoruz! Değersiz, kıymetsiz, firmalar! israil'e destek veren, zalimlerin yanacağı ateşe odun taşıyan firmalar!

Biz de İbrahim'in ateşine su taşıyoruz haberiniz olsun! Bizim yanımızda ateşin doğasını değiştiren yaratıcı var?

Sizin yanınızda kim var? Henüz vakit geç değilken sizlere iyi bir fikir sunmaya geldik. Zalimlere destek vermeyin! Zalimlere destek verenlerin yanında çalışmayın! Bu odun taşıyanların yerinden alışveriş yapıp ateşi kendinize yaklaştırmayın!"

Gürbüz, son olarak şunları kaydetti:

"Şunu iyi bilin ki Kudüs bizim için bir şiar, Gazze ise bir semboldür. Gazze bizim için peygamberler diyarı, Meryem'in sığınağıdır. " (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir