• DOLAR 32.233
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2515.844
  • ...
Siirtli çocuklar: Filistin'de zulüm ve işgal bitene kadar meydanları terk etmeyeceğiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonistler; iki ayı aşkın bir süredir Filistin'de kadın, çocuk demeden katliamlarını sürdürüyor.

Katliamı protesto etmek için meydanlara çıkan çocuklar, zulmün sona ermesi için dünyadaki herkesin meydanlarda olması ve girişimlerde bulunması gerektiğini söyledi.

Filistinli kardeşlerini asla yalnız bırakmayacakların ifade eden çocuklar, Gazzeli kardeşleri için Allah'a sürekli dua ettiklerini ve onları unutamadıklarını belirtti.

"Filistinli kardeşlerimin bu zulmün altında olmasını istemiyorum"

Filistinli kardeşlerine destek vermek amacıyla meydanlara indiklerini ifade eden Leyla Tetik, "Filistinli kardeşlerimin bu zulmün altında kalmasını istemiyorum ve bunun için de meydanlara inip onlar için mücadele ettiğimizi göstermek istedik. Bunun için onlar özgür oluncaya kadar meydanlarda olacağız. İnşallah Mekke'nin fethedildiği gibi Kudüs de fethedilir." duasında bulundu.

"Sizinle birlikte üzülüyoruz, sizler ne zaman mutlu olduğunuzda bizler de o zaman mutlu olacağız"

Filistinli kardeşleri için yürüyüşe gerçekleştirdiklerini ve özgürlüklerine kavuşuncaya kadar da meydanları terk etmeyeceklerini ifade eden Hanife Keskin, "Filistinli kardeşlerime sesleniyorum. Asla ama asla sabrınız tükenmesin. israil'in yaptığı zulüm, yanlarına kalmayacak.  Bu dünyada da ahirette de cehennem Allah'ın azabı üzerlerine olsun." mesajını iletti

"İşgal bitene kadar meydanlarda olmaya devam edecek"

Filistin'deki kardeşlerine ses vermek için bu yürüyüşe katıldığını ifade eden Zeynep Eylül, "Bu işgal bitene kadar meydanlarda kalmaya devam edeceğiz. Filistinli kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız ve onlara bol bol dua edeceğiz. " dedi.

"israil'in bu zulmüne karşı boyun eğmeyeceğiz"

Şüheda Dündar, "Bizler buna çok üzülüyoruz ama bazıları varki duymuyor, aslında duyuyor, görüyor ama üç maymunu oynuyor. Ben şunu söylemek istiyorum: 'bu dünyadaki hiç kimse ama hiç kimse Filistin'i ezip geçmeye çalışmasın. Filistinliler bizim kardeşlerimizdir., her zaman koruyacağız. Hiçbir zaman onları vurmalarına, şiddet uygulamalarına izin vermeyeceğiz. İsrail'in bu zulmüne karşı boyun da eğmeyeceğiz." diye belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir