• DOLAR 32.206
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2499.752
  • ...
Kassam Tugayları'ndan açıklama!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Han Yunus kentinde 2 işgal askerinin RPG roketiyle hedef alınarak öldürüldüğü belirtilen açıklamada, Han Yunus'un doğusunda da "Yahalom" adlı özel harekat birliğinden 5 işgal askerinin tünellerden birine çekilerek, tünelin havaya uçurulması sonucu askerlerin etkisizleştirildiği kaydedildi.

Açıklamada, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Cuhr ed-Dik bölgesinde işgal ordusuna ait 4 cipin pusuya düşürülerek antipersonel ve antitank bombalarıyla hedef alındığı ifade edildi. Söz konusu saldırıda etkisiz hale getirilen işgal askerlerinin sayısına ilişkin bilgi verilmedi.

Saldırı yerine gelen bir işgal rejimin tankının da "Yasin-105" roketiyle imha edildiğine yer verilen açıklamada, saldırı bölgesindeki kurtarma ve tahliye güçlerinin roket sistemi ve ağır kalibreli havan toplarıyla hedef alındı belirtildi.

İşgal rejimine ait helikopter ve ambulansların ölüleri bölgeden taşıdığı aktarılan açıklamada, Han Yunus şehrinin kuzeyinde de işgal rejimine ait bir askeri personel aracının "Yasin-105" roketiyle hedef alınarak imha edildiği kaydedildi.

AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir