• DOLAR 32.287
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2473.735
  • ...
Malatya'da belediye lise öğrencilerine Filistin’deki dramı anlatan filmi izlettirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Muhammed İkbal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek Büyük Gelen Palto filmini izledi.

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde gösterimi yapılan filmde 1987-2011 yılları arasındaki Filistin davası konu ediliyor. Son zamanlarda işgalci rejimin bebek, kadın demeden gerçekleştirdiği katliamlara yönelik tepki göstermek ve Gazze’deki direnişi anlatmak maksadıyla düzenlenen programda duygusal anlar yaşandı.

Güder: “Bizim Filistin halkıyla dertlenmemiz lazım”

Filistin’de işgalci rejimin gerçekleştirdiği katliama dikkat çeken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bugün dünya, bir avuç yerde bir avuç insanı alt etmeye çalışıyor. Milyara yakın nüfusu olan ülkeler bugün bir avuç El-Kassam Tugayları’nı yok etmek için halkı katlediyorlar. Bu şeytan ve dostları, yaşlı demeden, kadın demeden, çocuk demeden, hamile kadın demeden hepsini katlediyorlar. Bizim onların dertleriyle dertlenmemiz lazım. Dertlenmezsek emin olun, kaybedenlerden oluruz." dedi.

Muhammed İkbal Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Kılınç ise sinema gösterimi için Battalgazi Belediyesi’ne ve Başkan Güder’e teşekkür etti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir