• DOLAR 32.567
  • EURO 35.247
  • ALTIN 2463.581
  • ...
Gümüşhane'de tedirgin eden deprem: Çevre illerde de hissedildi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son dakika deprem haberleri: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 01.15'te Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

KELKİT'TEKİ DEPREM ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ
AFAD'da yer alan son dakika verilerine göre, başta Bayburt olmak üzere çevre illerde de hissedilen depremin derinliği 15.03 kilometre olarak ölçüldü.

Deprem Kelkit’e 68 kilometre mesafedeki Erzincan merkezde de hissedildi. Erzincanlı vatandaşlar kısa süre panik yaşadı. Yaşanan depremde Erzincan sınırlarında herhangi can ve mal kaybı olmadığı belirtildi.

GÜMÜŞHANE VALİSİ TANRISEVER'DEN AÇIKLAMA
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kelkit ilçesinde meydana gelen 4,3 şiddetindeki depremde ilk etapta olumsuz bir durum olmadığını, saha tarama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Tanrısever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gümüşhane Kelkit merkezli 4,3 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. İlk etapta karşılaşılan olumsuz bir durum yoktur. Saha tarama çalışmalarımız devam etmektedir. Hepimize geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun." ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir