• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Şırnak Üniversitesi kadrosunu yenilemeye devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Kadrosu Hacettepe Üniversitesi'nde olan Profesör Doktor Gürol Okay, Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı olarak göreve başladı.

 

29 Ağustos 2013 tarihinde Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı olarak görevine başlayan Gürol Okay, daha önce tek rektör yardımcısı olarak görev yaptığı Siirt Üniversitesi'nde de bir takım hizmetlerde bulundu.

 

Okay, yeni başladığı Mühendislik Fakültesi Dekanı olarak, "Daha önce Siirt Üniversitesi'nde tek Rektör Yardımcısı olarak görev yaptım. 29 Ağustos tarihinde de Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde Dekan olarak göreve başladım. Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akmaz'ın arzusu ile Şırnak Üniversitesi'ne geldim. Burada da Rektörümüzle birlikte birçok şey yapacağımıza eminim. Zaten çok kısa sürede birçok önemli gelişme yaşanmış burada. Kuruluş aşamasında ilk dönemler arazi sorunu yaşanmasına karşın yine de çok sayıda bina ve özellikle de eğitim, öğretim konusunda büyük bir gelişim yakalanmış. Üniversitelerin dünyanın her yerinde kuruldukları şehirlerin sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik anlamla birçok katkısının olduğunu biliyoruz. Bu durum ülkemizde hele ki geri kalmış bölgemiz için daha fazla önemli bir durum. Üniversitemiz yerleşkesi bittikten sonra şehrin imar ve mimari yapısında da düzelmeler yaşanır. Öğrenci sayısı şuan 3 bin olan üniversitemiz, yerleşke bittikten sonra 2-3 yıl içinde bu oran 9-10 bine yükselecek bu da Şırnak halkına ve esnafa olumlu yansıyacaktır." dedi. (Muhammed Müldür - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir