• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Kassam Tugayları, işgal tanklarını ve düşman kuvvetlerini hedef alıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin'deki İslami direniş hareketi HAMAS hareketinin askeri kanadı El Kassam Tugayları başta olmak üzere Gazze'deki direniş, işgal saldırılarının 59'uncu gününde kapsamlı mücadelesini sürdürüyor.

Kassam Tugayları, bu sabahtan bu yana Gazze'nin çeşitli bölgelerinde en az 15 işgal aracını roketlerle hedef aldı, Askalan, Sderot, Netivet ve Tel Aviv şehri ile düşmanın askeri bölgelerine füze ve havan topları fırlattı.

Kassam Tugayları, El Faluca bölgesinde etrafında çok sayıda siyonist kuvvetin bulunduğu işgal tankını Yasin 105 roketiyle hedef alarak ölüm ve yaralanmalara neden oldu. Mücahitler yine El Faluca bölgesinde, özel bir siyonist kuvvetle çatıştı ve onlardan birçoğunu öldürdü.

Mücahitler ayrıca Doğu Gazze ekseni üzerinde siyonist 5 tank ve 5 zırhlı personel aracını Yasin 105 roketi ile hedef almayı başardı.

Mücahitler, ayrıca Şeyh Rıdvan bölgesinde düşmanın çok sayıda askerine sıfır mesafeden saldırı düzenleyerek başarılı bir operasyonun ardından sağ salim üslerine geri döndüler.

İslami Cihad'ın askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri ise Gazze Şeridi'nin kuzeyinde ve Gazze'nin doğusunda ön saflarda düşman askerleriyle şiddetli çatışmalara girdi ve Tandom ve RPG mermileriyle bir dizi siyonist askeri aracı hedef aldı.

Seriyyeler ayrıca Cühr el-Dik bölgesinde düşman askerinin yoğunlaşmalarını ve ön saflarında bulunan düşman askerlerini çok sayıda havan topuyla bombaladı.  (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir