• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Liseli  öğrencilerden siyonist mallarına boykot çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tüm dünyanın gözü önünde savaş suçu işlendiğini dile getiren öğrenciler Filistin'in her açıdan çok ciddi bir şekilde desteklenmesi ve siyonist çeteye karşı Müslümanların birlik olması gerektiğini vurguladı.

"Filistin'de çok büyük bir soykırım yapılıyor"

Emine İnan

Siyonist vahşete kaşı dünyanın sessiz kaldığını dile getiren öğrencilerden Emine İnan, "7 Ekim'den bu yana Filistin'de çok büyük bir soykırım yapılıyor. Buna bir savaş denilemez çünkü savaşın da bir ahlakı var. israil Filistin'de bir soykırım yapıyor. Çocuklar, kadınlar öldürülüyor ama dünya buna sessiz kalıyor. BM hiçbir şey yapmıyor. Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan savaşı durdurmaya çalıştılar. Yahudiler için 'öldürüldü', Filistinliler için 'öldü' algısı veriliyor dünyaya. Bu tür algıları Müslümanlar olarak kabul etmemeliyiz. Siyonist güçlere kaşı elimizden geleni yapmalıyız." dedi.

"siyonist mallarını boykot edelim"

Muhammed Yunus Ayaz

Siyonistlerin yaptığı soykırıma sessiz kalınmaması gerektiğini dile getiren öğrencilerden Muhammed Yunus Ayaz, "7 Ekim'den bu yana Filistin'de yaşanan bir soykırım var. Orada çocuklar, kadınlar, anneler öldürülüyor. Bunun duyulması ve görülmesini istiyorum. siyonistlere ait ürünlerin boykot edilmesini ve Müslüman ülkelerin bir araya gelerek israile gerekli cevabı vermesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

"İhtiyacımız var diyerek onların malları alınmamalıdır"

Narin Erbaş

Siyonistlere ait malların bir ihtiyaç olarak görülmemesi gerektiğini dile getiren öğrencilerden Narin Erbaş, "7 Ekim'den bu yana aslında bir insanlık savaşı yaşanıyor. Ölen insan Hristiyan olsa da Müslümanların onlara da sahip çıkması lazımdır. bundan dolayı siyonist mallarının boykot edilmesi gerekiyor. kimisi bu ürünlere karşı dikkatli olmuyor. İhtiyacımız var diyerek bu ürünleri alabiliyor. Bizler, Filistinliler için dua ediyor, onlar için kermesler düzenliyoruz." şeklinde konuştu.

"Soykırımı engellemek için çok çalışmamız gerekiyor"

Uğur Jiyan Yapıcı

Soykırımı durdurmak için çalışılması gerektiğini dile getiren Uğur Jiyan Yapıcı, "Filistinliler, israil ve Avrupalı devletlerin yaptığı zulümlerden dolayı çok zor duruma düştü. Bizim, Siyonistlerin, Yahudilerin, Hristiyanların soykırımını engellemek için çok çalışmamız gerekiyor. israil mallarını boykot etmek gerekiyor. Biz onlar gibi zengin olmayabiliriz. Onlar gibi güçlü silahlarımız olmayabilir ama bizim arkamızda da Yüce Allah, bizim arkamızda Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi Vesellem) var. Biz Peygamberimizin izinde gidersek Allah'ın izniyle de siyonistleri def edeceğiz. Müslümanlar birlik beraberlik içinde olursa hiçbir güç onları ayıramaz." dedi.

"Müslümanların inançları israilin fiziki gücünden daha güçlüdür"

Serdem Ocak

İşgalcilerin zayıf olduğunu dile getiren öğrencilerden Serdem Ocak, "israil kendini güçlü olarak görüyor. Bana göre bu yanlış bir düşüncedir. Çünkü Gazze'de Müslümanların inançları ve imanı her zaman daha güçlüdür. Müslümanların inançlarının Gazze'deki insanların inançlarıyla birleştirdiği zaman israilin fiziki gücünden daha güçlüdür. israilin kaybedeceğini ve Filistin'in kazanacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Boykot edersek Filistin'e daha fazla yardım etmiş olabiliriz"

Sinem Yeter Yaramış

Sinem Yeter Yaramış ise "7 Ekim'den bu yana Filistin'de yaşanan zulümden herkesin haberi var ve herkesin buna dur demesi gerekiyor. Orada masum insanlar ölüyor. Bizim kendimizi onların yerine koymamız gerekiyor. israil kendini güçlü olduğunu sanıyor ama Müslümanlar birleşişe israili de diğer ülkeleri de yenebilirler. İsrail malları Türkiye'de fazla satılıyor. Boykot edersek Filistin'e daha fazla yardım etmiş olabiliriz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir