• DOLAR 32.404
  • EURO 34.575
  • ALTIN 2381.489
  • ...
Kanaat önderi Şeyh Zülküf: Gazze'deki Müslümanlara her türlü destek verilmeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şeyh Zülküf Efendi, İslam aleminin  birlik olması ve Kur`an`ı anayasa yapması ile ancak yaşanan zulümlerden kurtulabileceklerini belirterek, Gazze`de yaşanan savaşın Hazreti Mehdi ve Deccal arasında yaşanacak savaşın mukaddemesi olduğunu ve Müslümanların ayağa kalkması, her türlü yardımda bulunması çağrısında bulundu.

“Gazze için Müslümanlar açıktan meydana çıkmalıdır"

Şeyh Zülküf Efendi şunları dile getirdi, “İslam aleminin bir araya gelmesi lazımdır. İttihad etmeleri lazımdır. Anayasalarını Kur`an yapmaları lazımdır. Ancak küfre karşı bu şekilde ayakta durabiliriz. Onların silahları kendilerine geri döner. Bu savaş Hazret Mehdi ile Deccali lanetullahın savaşıdır. Filistin`deki Müslüman kardeşlerimiz Mehdi`nin ordusudur. İsrail ordusu Deccal`in ordusudur. Bunlar mukaddemedir. Oraya doğru gidiyor. Bütün Müslümanlar ayakta olmalıdır.  Yürüyüş yapılmalı, maddi yardım ve silah yardımında bulunmalı. Müslümanlar, açıktan meydana çıkmalıdırlar. Kapalı konuşmamalıdırlar. Amerika bunları açıktan destekliyor. Silah veriyor.” dedi.

Gazze`nin yok edildiğini ve yaşanan soykırımı dünyanın izlediğini, Müslüman olmayanların dahi bu zulme ses çıkardığını belirten Şeyh Zülküf Efendi,

“Gazze diye bir şey kalmadı. Bütün dünya seyrediyor. Bazı Müslüman olmayanlar da vicdana gelmişler. Çünkü bunların vicdanı var, merhameti var. Bazı Yahudiler ve Hristiyanlar da bunu kabul etmiyor. Lakin bazı devletlerin başındaki yöneticiler bozuktur. Zalimler vazgeçmiyorlar. Gazze`nin altını üstüne getirmişler.” dedi.

“Gazzeli Mücahitler İslam`ı temsil ediyorlar. Onların orada mağlup olması Müslümanların mağlup olmasıdır.”

Peygamber Efendimizin hadisinde geçtiği üzere hak üzere olan ve mücadele eden bir cemaatin varlığına işaret eden Şeyh Zülküf Efendi, “Peygamber Efendimizin bir hadisi vardır; ‘Ümmetten bir taife kıyamete kadar hak üzerinde mücadeleye devam edecek. Allah-u Teala bizleri bu cemaatten kılsın. Allah-u Teala Müslümanlara güzel hayırlı kapılar açsın. Filistin için dua edelim, yardım edelim. Ağlayalım. Gazze`deki mücahit kardeşlerimizin daha bir kaza namazı yoktur. Onlar İslam`ın şerefini taşıyor. Onlar İslam`ı temsil ediyorlar. Onların orada mağlup olması, Müslümanların mağlup olmasıdır. Ondan sonra Yahudi Türkiye`ye, İran`a dönecek ve bölecek. Tekrar yeni bir dünya kuracak. Oraya doğru hareket ediyorlar. Avrupa da silah desteği veriyor. Allah ümmete hayırlı bir kapı açsın.” dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir