• DOLAR 32.417
  • EURO 34.546
  • ALTIN 2384.455
  • ...
Arbede sonrası karakola götürülen gencin darp edildiği iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adli bir suçtan dolayı İzmir'in Aliağa ilçesi Şakran Cezaevi'nde bulunan ve yaklaşık 3 ay önce denetimli serbestlikle cezaevinden çıkan ve İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde cezası infaz edilen F. Güngörmüş, iddialara göre, orada çıkan bir arbede sonucu polis tarafından Şirinyer Polis Karakolu'na götürülerek darp edildi.

Duruma tepki gösteren baba Nurettin Güngörmüş, darp edilen oğlunun gözlerine kan dolduğunu ve görmeme derecesine geldiğine dikkat çekerek, oğlunu darp eden polisler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ve adalet karşısında hesap vermeleri istediğini söyledi.

"Adalet karşısında hesap vermelerini istiyorum"

Baba Güngörmüş, "Oğlum, İzmir Denetimli Serbestlik'te cezalı olarak çalışıyor. Çalıştığı esnada bir arbede çıkıyor ve arbede sonucu polisler, oğlumu alıp Şirinyer Polis Karakolu'na götürüyorlar. Oğlumu 'Neredesin?' diye aradığımda, oğlum 'Polis karakolundayım, polisler beni halden hale soktu, kımıldayacak durumda değilim' dedi. Hemen karakola gittim. Oğlum içeri alınırken polisler oğlumun üzerine çullanıyorlar ve onu halden hale sokuyorlar. Gözleri kan dolmuş, kör olma derecesine gelmiş. Oğlumu hastaneye kaldırdılar. Darp raporu aldık. Savcılığa suç duyurusunda bulundum, CİMER'e de yazdım. Bu işkenceci polislerin yargılanmasını, adalet karşısında hesap vermelerini istiyorum." dedi. (İLKHA)


Bu haberler de ilginizi çekebilir