• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Kassam ve Kudüs tugayları, Gazze'de işgale karşı direnişini sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMAS hareketinin askeri kanadı Şehit İzzeddin el Kassam Tugayları, mücahitlerin işgal kuvvetleriyle, çatıştığı ve onları direnişçilerin hazırladığı “ölüm pusularına” soktuğu sahneleri gösterdi.

Kassam, ayrıca işgalin Gazze Şeridi'nde sivillere yönelik katliamlarına tepki olarak Tel Aviv'i füze bombardımanıyla bombaladıklarını duyurdu.

İslami Cihad hareketinin Filistin'deki askeri kanadı olan Kudüs Tugayları ise Gazze'deki işgali genişletmeye çalışan işgal araçlarını roketlerle vurdukları anlara dair görüntüleri paylaştı. Kudüs Tugayları ayrıca Gazze'deki işgal mevzilerini ve birlikleri hava toplarıyla hedef aldıkları görüntüleri de paylaştı.

Kudüs Tugayları bir diğer açıklamasında da, "Mücahitlerimiz 20 Kasım Pazartesi akşamı saat 21.00'de, Zeytun Mahallesi'nin batısında biri kadın 4 işgal askerinin saklandığı bir eve baskın düzenleyerek sıfır mesafeden onları etkisiz hale getirdi." bilgisini paylaştı.

Son olarak İşgal ordusu aralarında Givati ​​Tugayı'ndaki bir subayın da bulunduğu iki askerin daha öldürüldüğünü itiraf etti ve böylece 7 Ekim'den bu yana öldürülen işgal askerlerinin sayısı 389'a yükseldi. Ancak direniş grupları, ölü sayısının açıklanandan daha fazla olduğuna dikkat çekiyor. (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir