• DOLAR 34.258
  • EURO 37.623
  • ALTIN 2919.423
  • ...
Yaşlı ve özürlüler ücretsiz taşınacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 51 No`lu Batman Birlik Kooperatif Hattı yetkilileri, 65 yaş ve üstü yaşlıları ile özürlüleri kendilerine müracaat etmeleri halinde yaklaşık 30 kilometrelik yol güzergahı boyunca ücretsiz taşıyacaklarını belirtti.

 Konu ile ilgili bilgi veren Üniversite Minibüs Hattı Başkan Yardımcısı Mahsum Padir, geçen seneden beri başlatmış oldukları 65 yaş ve üstü yaşlıları ile özürlüleri ücretsiz taşımacılıkta bu senede devam edeceklerini ifade ederek, "Bu sene yine 65 yaş üstü vatandaşımızı ve engellilerimiz ücretsiz taşıyacağız. Bu ücretsiz taşımacılığı yapabilmek için bu şartlardaki kişiler bize müracaat etmeleri gerekir. Bize geldikleri takdirde bizdeki kartları kendilerine vereceğiz. Kendilerine verdiğimiz kartlar sayesinde hattımızda ücretsiz yolculuk yapabilecekler" dedi.

 Havaalanından yeni kampüse kadar yaklaşık 30 kilometre boyunca güzergahları olduğu ve yol boyunca engeli ve yaşlıları ücretsiz taşıyacaklarını söyleyen Padir, "Kendilerine sınırsız bir taşıma yapacağız. Bunu tamamıyla hayır için yapıyoruz. Bu tür hayırlı işlerin artmasını istiyoruz. Diğer servisçilerde bunu yapabilirler. Şuan da olanaklarımız kısıtlı olmasına rağmen bunu yapıyoruz. Batman halkının maddi durumu pek iyi değil. İleri de bunu biraz daha artıracağız" ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir