• DOLAR 32.338
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2395.537
  • ...
Yetimler Vakfı Gazze'de gıda kolisi dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist vahşet; çocuk, yaşlı, kadın ayrımı gözetmeksizin 42 gündür sivil halkı ağır bombardıman altında tuttuğu Gazze'ye; yakıt, gıda, ilaç ve temel ihtiyaçların girmesine de engel oluyor.

Kuzeyi tamamen harap edilen Gazze Şeridi'nde tam bir insanlık dramı yaşanıyor. Batılı devletlerin desteğini alan siyonist işgal rejimi, aralıksız saldırılarına devam ediyor. Yüzbinlerce insanın yerinden edildiği Gazze'de şu ana kadar çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere yaklaşık 12 Filistinli şehid olurken on binlercesi de yaralandı.

Dünyanın birçok ülkesinde yardım faaliyeti yürüten Yetimler Vakfı, saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana Gazze'deki gönüllüleri aracılığıyla yardımlarını sürdürüyor.

Gazze'de her gün sıcak yemek dağıtan Yetimler Vakfı; bir yandan da gıda kolisi, çocuklar için hijyen ve gıda paketlerini de dağıtarak hayırseverlerin kendilerine teslim ettiği emanetleri yerine ulaştırıyor.

Han Yunus'ta hazırlanan gıda paketlerini siyonist vahşetten kurtulan insanlara ulaştıran Yetimler Vakfı gönüllüleri, yaşanan bunca barbarlığa rağmen yurtlarını terk etmeyen kararlı ve onurlu Gazze halkının yüzünde bir tebessüme vesile oluyor.

İçinde sıvı yağ, çay, şeker ve diğer gıdaların olduğu koliler, gönüllüler aracılığıyla araçlara yüklenip bombardımandan kurtulan Gazzelilere birinci elden ulaştırılıyor. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir