• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İşgalci siyonistler "beyaz bayrak" kaldıran sivilleri de katlediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonist askerler, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye düzenledikleri bombardımanda kadın ve çocuk binlerce kişiyi katletti, on binlerce kişiyi de yaraladı, binlerce kişi de halen yıkılan binaların enkazı altında kayıp.

İşgalciler, Gazze'ye başlattıkları saldırıdan sonra sözde "güvenli koridor" oluşturduklarını iddia ederek sivilleri oraya yönlendirdi ancak bu bölgelerde de hiçbir zaman katliamdan geri durmadı.

27 Ekim'den bu yana Gazze'de karadan işgali genişletmeye çalışan siyonistler, savunmasız ve silahsız sivillere yönelik savaş suçu işlemeye devam ediyor.

Kamuoyunu aldatarak işgali meşrulaştırma peşinde olan işgalciler, geçtiğimiz günlerde 79 yaşındaki Filistinli Beşir Hacı'ya yardım ediyormuş gibi fotoğraf çekerek propaganda yaptı ve sözüm ona insanlık dersi vermeye kalkıştı. Ancak işgalciler daha sonra algı oluşturmak için fotoğrafını paylaştıkları Filistinli Beşir Hacı'yı sırtından vurarak katletti.

Beyaz bayrak kaldıran genci başından vurdular

İşgalciler bu kez Gazze'de bölgeyi "beyaz bayrakla" terk etme talimatı verdiği insanlara ateş açarak yeni bir katliam daha gerçekleşti.

Sosyal medyada paylaşılan ve ABD merkezli CNN tarafından da verilen görüntüye göre Ebu Ahmed isimli bir baba, oğlu Ahmed ile birlikte ellerinde silahsız ve sivil olduklarını simgeleyen "beyaz bayrakla" sokağa çıktı.

Ancak siyonist keskin nişancı, Ahmed'i kafasından vurarak katletti. Baba Ebu Ahmed, elinde beyaz bayrakla şehit oğlunun başında çaresizce gözyaşları döktü ve "Sana söyledim evde kalalım oğlum! Evde kalalım!" ifadelerini kullandı.

Görüntüyü çeken kişinin kucağında en fazla 4 yaşında bir çocuğun da olduğu ve tüm bu olan biten katliama tanık olduğu görülüyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir