• DOLAR 32.564
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2445.831
  • ...
Ölüm yolunda bir kaza daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Sürekli kazaların meydanda geldiği Bursa'nın Osmangazi ilçesinde ki Haşim İşcan Caddesinde bugün bir kaza daha meydana geldi.

 

Ölümlü kazaların olduğu Haşim İşcan Caddesinde bugün meydana gelen kazada bir kişi ağır yaralanırken, vatandaşlar, sürekli kazaların meydana geldiği yerde sürücülerin hız sınırını aştığını dile getirerek, sürücülerin yavaşlaması için herhangi bir önlemin alınmadığından şikâyet ettiler.

 

Kaza saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre, karşıdan karşıya geçmek isteyen Elif Erkut'a (80) karşı yönden gelen 54 ZR 093 plakalı araç hızla çarptı.

 

Çarpmanın etkisiyle yolun kenarına savrulan Erkut'a ilk müdahale, çevrede ki vatandaşlardan geldi. Ağır yaralanan Erkut, Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, aracın sürücüsü İbrahim Çelik'te ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

Kazanın meydana geldiği yerde daha öncede sürekli kazaların olduğunu ve bir çoğunun da ölümle sonuçlandığını belirten çevre esnafı, biran önce bu yol için bir çözüm bulunmasını istedi.

 

Kazanın meydana geldiği yerle ilgili yetkililerin biran önce çözüm getirmeleri gerektiğini söyleyen esnaf Mahmut Yıldız, altgeçidin elverişsiz olduğunu ve yaşlıların alt geçidi kullanamadığını belirterek, bundan dolayı da sürekli kazaların meydana geldiğini ifade etti.

 

Hız sınırının 30 kilometre olduğu yolda sürücülerin yolda adeta Ralli yaptığını ileri süren Yıldız, "Her fren sesinde dışarı fırlıyoruz, acaba yine kime araç çarptı diye. Kimi zaman 180 kilometre hız yapan araçlar oluyor. Bunun önlemi alınmazsa daha çok canlar yanacak." şeklinde konuşarak yetkilileri önlem almaları için duyarlılığa davet etti. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir