• DOLAR 32.413
  • EURO 34.576
  • ALTIN 2383.648
  • ...
Hamas'tan açıklama!  Halkımız teslim olmayı...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hamas Siyasi Bürosu Üyesi İzzet El-Rişk'in yaptığı açıklama şöyle:

- Düşmanın ve onun Nazi hükümetinin katliamlar, açlık ve susuzluk yoluyla başlattığı soykırım suçlarının tırmanmasına, hastaları, yaralıları ve yerinden edilmişleriyle birlikte tüm hastaneleri hedef almasına ve iki milyondan fazla Filistin vatandaşının insan yaşamının tüm bileşenlerini yok etmesine rağmen, bu 34 günlük kurs.

*Halkımıza, milletimize ve dünyanın özgür insanlarına sesleniyoruz*:

- Halkımız kararlı ve sabırlı kalacak, topraklarında konuşlanacak ve onları topraklarından çıkarmaya yönelik her türlü planı reddedecektir.

Düşman ordusunun ve askerlerinin tetiğini çekmeye devam edecek olan yiğit direnişimiz, Mescid-i Aksa tufanı mücadelesini tüm kahramanlığıyla, bilgeliğiyle ve yeteneğiyle yürütecektir.

Şehit kafilelerinin yükselişi, yaralıların fedakarlıkları, çocukların ve kadınların acısı, biz toprağı, esirleri, tutsakları savunma sürecinde ilerlemediğimiz sürece insanımızı ve direnişimizi artıramayacaktır. Halkımıza vesayet dayatmak başarılı olamayacak. - Gazze toprağı, tüm Filistin toprakları gibi özgür ve bağımsız, bir okul, kahramanlığın, azmin ve gururun simgesi olacaktır. - Halkımız teslim olmayı, yenilmeyi bilmiyor, ya galiptir, ya galip.
 Hamas hareketi

Bu haberler de ilginizi çekebilir