• DOLAR 32.266
  • EURO 34.702
  • ALTIN 2405.024
  • ...
Küçük Ebrar’dan örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejiminin 35 gündür Gazze’de gerçekleştirdiği soykırım devam ederken, şimdiye kadar 4 bin 412'si çocuk, 2 bin 918'i kadın olmak üzere 10 bin 812 kişi şehit olurken on binlerce yaralının yanı sıra enkazların altında ise binlerce kişinin olduğu belirtiliyor.

Türkiye’de Umut Kervanı ve Yetimler Vakfının da aralarında bulunduğu birçok yardım kuruluşu, Gazze’ye yardım ulaştırabilmek için başlattıkları yardım kampanyaları sürüyor.

Büyüklerin yanı sıra özellikle minik çocukların Gazze’deki Müslümanlara yardım ulaştırabilmek için kumbaralarında biriktirdikleri paralarını bağışlamaları hem takdir topluyor hem de duygulandırıyor.

Yetimler Vakfı Malatya Temsilciliği tarafından Merkez Battalgazi ilçesi Karagözlüler Camii bahçesinde “Gazze’ye Acil Yardım” sloganıyla açılan kermes ve resim sergisindeki yardım standına gelen Ebrar Yıldırım, kumbarasındaki harçlıklarını Yetimler Vakfı aracılığıyla Gazze’ye bağışladı.

“Yaşanan soykırıma duyarsız kalmamak adına kumbaramda biriktirdiğim paralarımı Gazze’deki kardeşlerimize bağışladım”

Ebrar Yıldırım

Gazze’de yaşanan soykırıma duyarsız kalmamak adına kumbarasında biriktirdiği parayı bağışladığını söyleyen Ebrar Yıldırım, “7 Ekim’den bu yana Gazze’de soykırım yaşanıyor. Lanetlenmiş Yahudiler Filistinli kardeşlerimizi katlediyorlar. Ben de kumbaramda biriktirdiğim paralarımı Yetimler Vakfı aracılığıyla Gazze’deki kardeşlerimize bağışladım. Dünya ülkelerine sözde özgürlük ve insan hakları vadeden Amerika Avrupa ülkeleri şu anda Filistin’de özgürlük diye bir şey bırakmamış. Ve kafalarını kuma gömmüş durumdalar. Çocuklar paramparça oluyor, gerçekten bu acıya dayanılmıyor. Kahrolsun Amerika, kahrolsun israil.” diyerek yaşanan soykırıma tepki gösterdi.

“Çocuklarımızda bu bilinç olduğu sürece inşallah geleceğimiz daha güzel olacak”

Yetimler Vakfı Kadın Kolları Malatya Temsilcisi Zeliha Doğru

Yetimler Vakfı Kadın Kolları Malatya Temsilcisi Zeliha Doğru ise “Ebrar yavrumuz kumbarasında biriktirdiği parasını gelip bağışladı. Sabah bir çocuk daha gelip kumbarasındaki parasını bağışladı. Bu konuda çocuklarda duyarlılık oluşmuş. Çocukları bu yönden bilgilendiren ve bilinçlendiren ailelerine de teşekkür ediyorum. Çocuklarımızda bu bilinç olduğu sürece İnşallah geleceğimiz daha güzel olacak. İnşallah yakın zamanda israilin yıkılışını ve Filistin’in zaferinin göreceğiz.” dileğinde bulundu. (İLKHA)








Bu haberler de ilginizi çekebilir