• DOLAR 32.581
  • EURO 35.322
  • ALTIN 2472.696
  • ...
Yetimler Vakfı Ankara'da Gazze için acil yardım kampanyası başlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonistler Filistin'e bağlı Gazze Şeridi'nde devam eden saldırı ve katliamında 10 binden fazla Filistinli insan şehit olurken, on binlerce insan da yaralandı. Diğer tüm Gazzeliler ise hem barınma hem de açlık, susuzluk ve sağlık problemleri ile yüz yüze kalıyor.

Bu nedenle Yetimler Vakfı'nın Ankara'da başlattığı Gazze'ye Acil Yardım Seferberliğine Ankaralılar yoğun ilgi gösteriyor.

Gazze için yapılan acil yardım kampanyası hakkında konuşan Yetimler Vakfı Ankara Temsilcisi Bilal İpek, "Türkiye genelinde Yetimler Vakfı olarak başlattığımız Gazze/Filistin yardım kampanyasında Ankara halkı büyük bir teveccüh gösterdi. Rabbim Filistinli kardeşlerimize yardım etsin. Başlattığımız yardım çerçevesinde halkımız 'keşke elimizden daha fazlası gelseydi' cümlesine şahit olduk. Halk elinden geldiği kadar yardımda bulunuyor. Fakat halkımız devletten de somut bir adım bekliyor. Rabbim Gazze'deki Müslüman kardeşlerimize yardım etsin." dedi.

Filistin özgürlüğüne kavuştuktan sonra da yardımlılarının devam edeceğini dile getiren İpek, "Kardeşlerimiz şunu bilmeli Gazze özgürlüğüne kavuştuktan sonrada acil yardımlarımız desteğimiz devam edecektir. Halkımızın duyarlı bir şekilde desteğini devam ettirmesi gerekiyor. Rabbim devletimize de somut adımlar atmasını nasip etsin inşallah." şeklinde belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir