• DOLAR 32.393
  • EURO 34.646
  • ALTIN 2386.232
  • ...
HAMAS'tan önemli açıklamalar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Barhoum, ABD'nin soykırım karşıtı ve ateşkes yanlısı söylemlerine değinerek: "Amerika'nın Gazze Şeridi'nde insani ateşkesle ilgili konuşması, Gazze halkının maruz kaldığı soykırıma verdiği destekle tamamen çelişiyor. Bu açıklamalar, kamuoyunu yanıltmaya, uluslararası ve popüler baskılardan kaçmaya yönelik bir girişimdir. Cani Siyonist işgalcilerin, daha fazla katliam yapma ve Filistinlileri yerinden etme gündemini hayata geçirebilmeleri için, onlara zaman kandırma hamlesidir"

Gazze'deki yönetimin, Siyonist işbirlikçisi Mahmut Abbas'a devredileceği söylentilerine de değinen Barhoum: "Hiçbir taraf, Filistin halkımıza, onun istemediği bir seçeneği dayatamayacak. Gazze'de yeni bir gerçekliği dayatmak amacıyla Amerikan-Siyonist görüşmelerine yapılacak her türlü katılım, Filistin davasını tasfiye etmeyi amaçlayan açık bir komplodur" dedi.

Barhoum açıklamaların devamında şunları kaydetti: "Hamas, Siyonist işgale karşı Filistin'deki direnişin öncüsü olmaya, işgalciler yenile ve tüm Filistin toprakları özgürleştirilene kadar devam edecek."

Bu haberler de ilginizi çekebilir