• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Malatyalı çocuklardan Gazze’ye destek yürüyüşü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejiminin bir aydır Gazze’de gerçekleştirdiği soykırım devam ederken, Avrupa’nın birçok ülkesinde ve İslam coğrafyasında farklı etkinlik ve protestolarla tepkiler çığ gibi büyüyor.

İşgal çetesine bir tepki de Malatya’daki çocuklardan geldi. Yeşilyurt İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından siyonist işgal rejiminin Gazze’de yaptığı soykırıma tepki göstermek amacıyla etkinlik düzenlendi.

Şehir parkında bir araya gelen çocuklar ve aileleri, "kahrolsun israil" sloganları eşliğinde Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan, Gençlik Koordinatörü Fethi Polat, İlk kıblemiz, Mescid-i Aksa ve Kudüs, katil ve siyonistler tarafından işgal edilmiş durumdadır. İsrail, Mazlum Filistin halkını, kadın-çocuk; yaşlı-genç demeden bombardımana tabi tutmuş, binlerce çocuk, yaşlı, kadın ve hastayı vahşice katletmiştir. Bizde yaşanan bu soykırıma tepki göstermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Mazlum Filistin halkı sahipsiz ve yalnız değildir ve yalnız kalmayacaktır." dedi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir