• DOLAR 32.271
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2402.31
  • ...
Siyonist ürünlerine bir boykot da Malatya’daki okul kantinlerinden geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMAS’IN 7 Ekim’de başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonunun ardından siyonist işgalci rejiminin Gazze’de uyguladığı soykırım bir ayı geride bıraktı.

İşgal rejiminin havadan, denizden ve karadan kuşattığı ve bombardımana tuttuğu Gazze’de çocuk, genç, kadın, yaşlı 10 binin üzerinde Müslüman şehit olurken on binlerce Müslüman ise yaralandı.

Kara harekâtında mücahitlerden aldıkları sarsıcı darbelerle birçok tankı ve zırhlı aracı imha edilen ve onlarca askerini kaybeden işgalci rejim, adeta çılgına döndü. İşgalci rejim, bir ayın en büyük saldırısını dün gece gerçekleştirdi. Havadan, denizden ve karadan yoğun bombardımanın yapıldığı Gazze’de dün gece çok sayıda fosfor bombası da atıldı.

İşgal rejiminin soykırımına batı ülkelerinde ve İslam coğrafyasında tepkiler çığ gibi büyüyor. Tepkilerin en önemlisi de siyonist ürünlerine uygulanan boykot oldu. Ülkenin birçok yerinde siyonist ürünlere boykot sürüyor.

İşgalci rejimin soykırımına bir tepkide Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki kantinlerden geldi.

Konuyla ilgili İLKHA muhabirine konuşan Malatya Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Mehmet Ali Ataş, yapılan zulme ve soykırıma sessiz kalmamak ve tepki göstermek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan istişareler sonucu kentteki tüm kantinlerde siyonist işgalcilerin ürünlerini satmama kararı aldıklarını söyledi.

“Filistinli kardeşlerimizin yanında yar almak ve safımızı belli etmek amacıyla böyle bir karar aldık”

Ataş, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, Malatya Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği olarak ilimizde hizmet veren tüm kantinlerde bugünden itibariyle katil israil ürünlerine ve israile destek veren firmaların ürünlerine boykot kararı almış bulunmaktayız. Bir aya aşkındır devam eden bu soykırımda mazlum Filistinli kardeşlerimizin yanında yar almak ve bir nebze de olsa karınca misali safımızı belli etmek amacıyla böyle bir karar aldık. Biz onlara ekonomik yönden destek verirsek, zulümleri devam edecek. Bizlerin bir yerden bunlara dur dememiz gerekiyor. Biz de böyle bir karar aldık. İnşallah bu diğer illere de örnek olur. Bu uygulamada bize destek veren tüm üyelerimize ve İl Milli Eğitim Müdürümüze (Behçet Bakır) teşekkür ediyoruz." dedi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir