• DOLAR 32.285
  • EURO 34.642
  • ALTIN 2411.367
  • ...
"İşgalci siyonistler yavaş yavaş sonunun nasıl yaklaştığını görecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejimi, İzzeddin el-Kassam'ın başlattığı Aksa Tufanı operasyonu sonrasın Kassam Mücahitleriyle savaşmaktan kaçıyor, korkakça sivilleri katlediyor.

İşgalci siyonistlerin Gazze'de yaptığı katlama tepki ve Filistin ile Gazze Müslümanlarına destek vermek için HÜDA PAR tarafından açılan 'Filistin'e Destek Çadırı'nda düzenlenen programda İlahiyatçı Hakan Ayçoban bir konuşma gerçekleştirdi.

Allah'a hamd, Peygambere salat ve selam ile konuşmasına başlayan, "Kıymetli kardeşlerim şu bir araya gelişlerimizi, sesimizi yükseltişimizi ne olursunuz küçük görmeyin. Emin olun sizler buralara geldikçe, sizler sesinizi yükselttikçe Allah'ın izni ve inayetiyle oradaki kardeşlerimiz zafere an be an yaklaşmaktadırlar.' ifadelerini kullandı.

"Taptıkları para onlara dünyayı o kadar güzel gösteriyor ki küçücük bir Filistinli çocuğun karşısında bile titriyorlar"

Siyonist işgalcilerin fikirlerinin, ahlaklarının hiçbir zaman değişmediğini, Hazreti Musa'yı çok zor durumda bıraktıklarını, Hazreti Musa'nın onlara açık bir mucize ile gitmesine rağmen ifade eden Ayçoban, "Taptıkları para onlara dünyayı o kadar güzel gösteriyor ki küçücük bir Filistinli çocuğun karşısında bile titriyorlar. Ellerine tüfekler alıyorlar ama 5-6 yaşındaki Filistinlinin karşısında direnemiyorlar niye? çünkü Filistinliler, Gazzeliler dünyayı sevmiyorlar. Filistinli kardeşlerimizin karşısındaki yüreksizler ellerindeki en modern silahlara rağmen o küçücük kardeşimizin bir taşından korkuyor. " dedi.

"Malımızla, canımızla, evlad-u iyalimizle Gazze'deki ve Filistin'deki kardeşlerimize yardıma hazırız"

Ayçoban sözlerine şöyle devam etti:

"Bunu çok net söyleyeyim. Bugün Filistin'i kurtaracak varsa o da HAMAS'tır, İzzeddin el-Kassam'dır, Filistin'in kendi çocuklarıdır. Kıymetli kardeşlerim Biz Hazreti İbrahim'in (Aleyhisselam) ateşine su taşıyan karınca misali safımızı belli ettik. Vazifemiz neyse onu üstlendik. Buradan tekrardan sesleniyoruz ve diyoruz ki; 'Malımızla, canımızla, evlad-u iyalimizle Gazze'deki ve Filistin'deki kardeşlerimize yardıma hazırız. Bunun ötesi yoktur. Biz her türlü bedeli ödemeye hazırız."

"İşgalci siyonistler yavaş yavaş sonunun nasıl yaklaştığını görecek"

HAMAS'ın Müslümanlar olarak kendilerinden istekleri olduğunu söyleyen Ayçoban, "Kardeşlerimizin bizden isteği şudur: 'Siz elinizden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışın.' Bakın kıymetli kardeşlerim siyonistler öylesi oyunlar oynuyorlardı ki hem Gazze'deki kardeşlerimizi öldürüyorlardı ardından çıkıp 'HAMAS teröristtir.' diyorlardı. O büyü bozuldu artık. Gazze'deki kardeşlerimizin de artık sesi yükseliyor. Kimse hem zulüm yapıp hem de işkence edip üstüne suçlayıcı olamıyor. Allah'ın izniyle bunlar devam edecek. Bundan sonra işgalci siyonistler yavaş yavaş sonunun nasıl yaklaştığını görecek." şeklinde konuştu.

Müslüman halk olarak kendi vazifelerini yerine getirdiklerini söyleyen Ayçoban, yöneticilere şöyle seslendi:

"Sizler artık kınamakla, ültimatom vermekle değil, fiili harekete geçmekle sorumlusunuz. Bakın mitingleri biz yapıyoruz. Kınamaları biz yapıyoruz. Niye? Çünkü elimizden gelen odur. Size düşen fiili bir şeyler yapmaktır. İslam ülkelerinin liderleri de aynı şekilde harekete geçip bu siyonist çeteyi bir an önce Müslümanların gündeminden çıkartmalıdır. Yoksa bu öfke büyüdükçe büyüyecek ve artık hiç kimse bu öfkenin önünü alamayacak. Rabbim bize Filistinli kardeşlerimizin yüreğini serinletecek işler yapmaya fırsat versin." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir