• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
KDSS`de şampiyonları Yüzen Ada`daydı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Kur`an Nesli Platformu`nun 26 Mayıs Pazar günü Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu (KDSS) Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nda dereceye girenler için düzenlenen gezi programı kapsamında Solhan ilçesindeki doğa harikası olan Yüzen Ada ziyaret edildi. Ziyaretçiler, göl üzerinde bulunan 3 adacığa çıkarak hatıra fotoğrafı çektiler.

Geziye koordinatörlük eden M. Ali Altun, "Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlediği Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nda (KDSS) dereceye giren 25 kardeşimizi gezi turuna çıkarmış bulunmaktayız. Biz gezi turuna Batman`dan başlayarak Nurs Köyü, Nemrut Dağı, Erek Dağı, Van Kalesini gezdik. Şimdi de Bingöl İli Solhan ilçesi Yüzen Ada bölgesindeyiz" dedi.

Yüzen Ada`nın bir doğa harikası olduğunu söyleyen Altun, buraya yaptığı ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Gezinin son derece güzel, amacına uygun, manevi bir atmosferde geçtiğini ve bundan sonra ki durağın Bingöl Kaplıcaları olacağını, ondan sonra da Diyarbakır`daki tarihi yerleri gezeceklerini, ardından Hasan Keyfe doğru yol alacaklarını söyleyen Altun, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu gezideki amacımız kardeşlerimiz arasında kaynaşmayı sağlamaktır. Platform olarak dereceye giren kardeşlerimize gezi sözümüz vardı. Şu an bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun yanı sıra zaman zaman uygun gördüğümüz yerlerde Peygamber Efendimizin (S.AV.) hayatından kesitler sunarak bu gezinin içine manevi bir havayı katmaya çalışıyoruz. Gezi programı sırasında bizleri ağırlayan ve hizmetlerini sunan kardeşlerimizden Cenabı Allah razı olsun." (Behçet Aslan - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir