• DOLAR 32.249
  • EURO 35.105
  • ALTIN 2506.26
  • ...
Umut Kervanı Şırnak'ta yetim ve muhtaçlar yararına kermes düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı, Şırnak'ta yardım kermesi düzenledi.

Şırnak kent meydanında kurulan stantlarda, 3 gün boyunca düzenlenen kermesten gelen gelirler yetim, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.

Kentteki yetim ve muhtaçlara yıl içerisinde çeşitli yardımlarda bulunan, binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımı ulaştıran Umut Kervanı, düzenlediği kermeslerle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Şırnaklılar, kermese yöresel yemek, elbise ayakkabı ve el emeği işlerini getirerek bağışta bulundu. 3 gün süren kermese halk, yoğun ilgi gösterdi.

Kermes gelirlerini yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını aktaran Umut Kervanı Şırnak temsilcisi Selman Akman, "Umut Kervanı olarak yetim ve ihtiyaç sahibi aileler için yardım kermesimizi kurduk. Kermesimiz 3 gün boyunca sürdü. Halkımızı teveccühünü gördük. Gerek malzemelerin ulaştırılması, gerek malzemelerin satın alımında olsun yardımlarını esirgemediler. Bizlerde Umut Kervanı olarak topladığımız bu yardımları yetim, muhtaç ve mağdur ailelere ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız inşallah. Halkımızdan ricamız şudur ki,  yetim, muhtaç ve mağdur ailelere umut olma yolunda bizlere destek olsunlar, yardımlarını esirgemesinler. Beraber bu yolda muhtaç ailelere umut olalım. Rabbim şimdiden yapacağınız yardımları izzeti dergâhında kabul buyursun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir