• DOLAR 32.866
  • EURO 35.212
  • ALTIN 2451.583
  • ...
Mardinli anneler: Bu saldırılar bitse dahi boykot devam etmeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde siyonist işgal çetesine karşı yürüyen Mardinli anneler, yıllardır süren ve günlerdir yükselerek artan katliam ve soykırıma karşı İLKHA mikrofonuna konuştu.

Bebek katili işgalci siyonistlerin bitmeyen zulümleri herkesi kahrederken, Mardinli anneler bu zulmün bitmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

7 Ekim tarihinden bu yana Filistin ve Gazze yararına kermes, basın açıklaması ve yürüyüş gerçekleştiren Mardinli anneler, Filistinli annelerin yanında olduklarını ilan etti.

Filistinli annelerin ve çocuklarının yaşadıkları zulümler karşısında kendi çocuklarına dahi sevgi göstermekte zorluk çektiklerini belirten anneler, boykota devam edilmesi gerektiğine dikkat çekerken yetkililerden de kesim çözümler beklediklerini söylediler.

"Seferberlikse bizler hazırız"

Gülistan Çelik

Filistin'e yardım için ne gerekiyorsa yapabileceklerini ifade eden Mardinli annelerden Gülistan Çelik, "Filistin bizim ciğerimizi yakıyor. Çocuk katili israilin yaptıkları hiçbir şekilde kabul edilemez. Biz devletimizden sadece seferberlik başlatmasını bekliyoruz, hepimiz hazırız. Artık susmakla olmuyor, kınamak yetmiyor çünkü israil kınamaktan anlamıyor. Çünkü israilin kana ihtiyacı var. Eğer onlar kan istiyorsa biz de onların kanını istiyoruz. Aynı şekilde devlete sesleniyoruz. Seferberlikse bizler hazırız. Hem biz hem de çocuklarımız gerekirse beraber gideriz. Çünkü Filistin ciğerimizi yakıyor. Artık çocuklarımızı sevemiyoruz, onlara yemek veremiyoruz. Orada çocuklar aç şekilde ölüyorlar. Oradaki anneler çocuklarını sevecek durumda değiller, yemek verecek durumda değiller bizler nasıl sevip yemek verelim çocuklarımıza. Yeter artık, ciğerlerimiz parçalandı. Devlet hiç mi duymuyor? İslam devletleri hiç mi duymuyorlar? O kadar mı zalim oldular? Onlarda mı israil gibiler? Yani artık bizlere bir çözüm göstersinler." dedi.

"Varsın bulaşıklarımız pırıl pırıl parlamasın ama Filistin'de bebekler ölmesin"

Boykota devam edilmesi ve herkesin de buna destek vermesi gerektiğini belirten Mücahide Tekin ise şunları söyledi:

Mücahide Tekin

"Slogan atmakla bu iş olmuyor. Gerçekten onları devirmenin, kahretmenin ve sonlandırmanın tek bir yolu var, boykot. Ben yıllardır onların hiçbir ürününü kullanmıyorum. İşte ayaktayım, ölmemişim ve bana bir şey olmamış. O kolayı içmezsek, deterjanı kullanmazsak, o tableti almasak başımıza bir şey gelmeyecek. Varsın bulaşıklarımız pırıl pırıl parlamasın ama Filistin'de bebekler ölmesin. Ölen bebekler; benim, senin, onun bebeği de olabilirdi. Artık uyku uyumaya utanıyor insan. Çocuklarıma yemek yapmaya utanıyorum artık. Ne olur artık onların ürünlerini almayalım. Yahudileşme temayülünü ortadan kaldıralım. Bunu ahlakımızla, boykotumuzla yapalım. Bu görev bütün annelerimize düşüyor; her bir çocuğumuza Filistin, Kudüs sevdasını aşılayalım. Çocuklarımızı o şekil yetiştirelim ki başarıya ve sonuca varalım. Kesinlikle boykota devam. Bu saldırılar bitse dahi onların hiçbir ürününü almayalım. Hiçbir ürününü almayalım. Haramdır, haramdır, haramdır."

"Bir işe yaramıyor demeyin ve boykot edin"

Methiye Titiz

İnsanlığın yapılan zulüm ve soykırıma sessiz kaldığını ifade eden Methiye Titiz, "Lanetle kınıyorum. İnsanlık ölmüş, dünya bu zulme sessiz. Bizler bir çocuğumuzun hastalığında üzülüyor ve kahroluyoruz. İnsanlar kermeslere gelip yardım için eşya alıyorlar ama sonra da marketlere gidip boykot olan ürünleri almaya gidiyorlar. Kendi çocuklarına bakıyorlar, istediklerini alıyorlar ama dünya Filistin'e sessiz kalıyor. Bizler bugün görüyor ve unutuyoruz ama bir gün bizim de çocuklarımız olabilir ve kefenleyebiliriz. Bir ekmek parçası bile bulamıyorlar. Annelere ve dünyaya sesleniyorum. Yeter artık! Boykot edin. 'Bir işe yaramıyor' demeyin ve boykot edin. Sırf çocuklarımız üzülmesin diye gidip cips alabiliyoruz. O kolayı zıkkımlanmayın artık. Annelik ölmesin artık." şeklinde konuştu.

"Allah onları israil kalmayana kadar yok etsin"

Aynur Aral ise şu şekilde konuştu:

"Ben bu katliama soykırım diyorum çünkü insanlar ölüyor ve dünya sessiz kalıyor. Ne zaman bunlar da seslerini çıkaracaklar. Yeter artık! Sesimizi duyurmamız gerekiyor. Annelerden ve liderlerden bu direnişe devam etmelerini ve soykırım durana kadar susmamalarını istiyorum. Bugün belki bize bir şey olmuyor. Ancak bugün susarsak yarın size bize de gelebilir."

"Nerede bütün İslam alemi"

Hülya Titiz

İşgal rejiminin Filistin'den çıkarılması gerektiğini ifade eden Hülya Titiz, "israil Filistin'den defol. Kudüs bizimdir. Hani insanlık nerede? Bütün çocuklar ölüyor, anneler kan ağlıyor. Nerede bütün İslam alemi. Boykotu bırakın bu duruma el atın. Bir kedi bile yavrusunu kaybettiğinde mırın mırın ağlıyor. Annelere günahtır, artık gidin (defolun) Filistin'den." diye konuştu.

"Allah onları (israili) yok etsin"

Fahriye Aslan

Mardinli annelerden Fahriye Aslan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Orada acı çekenlere, kadınlara ve annelere yüreğimiz yanıyor. Allah onların hakkını israile bırakmasın. Allah onları israil kalmayana kadar yok etsin. Müslümanların kökünü kuruttular. Yüreğimiz çocuklara yanıyor. Allah o çocukların hesabını sorsun onlara. Yüreğimiz yanıyor ancak elimizden bir şey gelmiyor. Allah Müslümanlara yardım etsin."

"Allah onların sonunu getirsin"

Cemile Tuna

Müslümanların kıyama kalktığını ve inşallah işgalcilerin artık zulüm edemeyeceğini söyleyen Cemile Tuna, "Allah çocukları katlettiği için israili kahretsin. Allah onların sonunu getirsin. İnşallah sonları da yakındır. Artık işleri bitmiştir. Bundan sonra Müslümanlara karışamayacaklar. Müslümanlar kıyama kalkmıştır. Bebekleri öldürüp daha fala zulüm edemeyecekler inşallah." dedi.

"Allah için Filistin'e destek verin"

Filistinli akranlarının kurtarılması gerektiğini söyleyen Serdar Can Bingöl, "Filistin'e destek verin. Allah için Filistin'e destek verin. Filistin çok zor durumda. israil nasıl bizimle böyle kapışabiliyor? Filistin bizimle en iyi olan ülkedir. Çocukların başları kesiliyor. Yani ölüyorlar çocuklar. Biz de üzülüyoruz, biz de çocuğuz. israil çok kötüdür, ben olsam israille kapışırım, ben asker olsam kapışırım. Filistin'e destek vermemiz lazım." ifadelerini kullandı.

Son olarak küçük Zeynep Tutak ise şöyle konuştu: "Benim bandajımda hepimiz Filistinliyiz yazıyor. Zaten hepimiz Filistinliyiz. Ben her gün uyumadan önce gece Filistinlilere dua ediyorum. Kahrolsun israil!" (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir