• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Minik kalplerden Filistin'e bağış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana'da duyarlı çocuklar , "Gazzeli Kardeşlerimize Yardım Ulaştırıyoruz" kampanyası kapsamında biriktirdikleri harçlıklarını ve yardımları Filistin'de saldırılara maruz kalan çocuklara gönderilmek üzere Umut Kervanı'na bağışladı.

Filistin için başlatılan yardım kampanyasına miniklerin de katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Umut Kervanı Adana Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı çocuklara ve ailelerine teşekkür etti.

Haberlerde Gazze'de çocukların öldüğünü gördüklerini söyleyen Firdevs Özbay (10), bundan etkilendiğini ve oraya gidip savaşamayacağı için para yollamaya karar verdiğini belirtti. Kendi yapığı bileklikleri kardeşi Muhammed Yahya ile miting ve basın açıklamalarında sattıklarını ve topladıkları parayı Umut Kervanına getirdiklerini aktaran Özbay, Dizlek'ten savaşın durması ve çocukların ölmemesi temennisinde bulundu.

Zeynep (9 ), Elanur ( 12 ) ve Hüseyin Yosunkaya kardeşeler de okul harçlıklarını Umut Kervanı'na getirerek, Filistine bağışladı.

Biriktirdiği harçlıkları Umut Kervanı'na getiren Zeynep Ölmez (6) ise, biriktirdiği harçlıkları Dizlek'e teslim ederek, Filistin'e götürmelerini istedi. (İLKHA)

 













Bu haberler de ilginizi çekebilir