• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
İHH'dan Filistin'e destek konvoyu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Vakfın Fatih'teki merkezinde "Filistin İçin Özgürlük Konvoyu" çağrısıyla yapılan basın toplantısında konuştu.

Bülent Yıldırım, cuma günü Adana'daki İncirlik Hava Üssü'ne yürüyüş başlatacaklarını belirterek, "Biz İncirlik Üssü'ne doğru gideceğiz yüz binlerce insanla. Türk halkı ayağa kalkın, binlerce insan olarak yola çıkın. Evlerinizde durmayın, yatmayın, uyumayın. Çocuklar ölüyor. Bu çocukların ölümüne sessiz kalırsanız bizim çocuklarımıza da aynısı yapılacak." ifadelerini kullandı.

İnanan ve inanmayan merhamet sahibi her insanın savaşa karşı tepki göstermesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Siyonistlere karşı hepinizle beraberiz. Zulüm size gelirse karşısında olacağız, din, dil, ırk ayrımı yapmadan. Sizler de bu ayrımı yapmadan şu anda Filistin halkının yanında yer alacaksınız. Ama İsrail'e dur demek yeterli değil. Netanyahu durmayacak. Çünkü Netanyahu zaten Hitler. Üçüncü Dünya Savaşı'nı istiyor. Hitler'in patronu Amerika yöneticileridir. O nedenle İncirlik Üssü'ne yürüyeceğiz. Türkiye'nin her tarafından, ilçesinden, mahallesinden, arabalarınızla yürüyerek, otobüsler tutarak. Siz gelemiyorsanız otobüs parası verin, insanları oraya koyun. O İncirlik Üssü'nün etrafını kuşatalım."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir