• DOLAR 32.217
  • EURO 34.724
  • ALTIN 2448.13
  • ...
Pentagon işine gelmeyen soruları yanıtsız bıraktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Singh, kameralara kapalı düzenlediği basın toplantısında, siyonist israil-Filistin çatışması ve işgalci israilin Gazze'ye yönelik vahşi saldırıları konusunda gazetecilerin sert sorularına maruz kaldı.

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in siyonist israilli mevkidaşı Yoav Gallant ile yaptığı telefon görüşmelerine ilişkin açıklamalarda, "İsrail, savaş hukukuna uyuyor." sözlerini anımsatan bir gazeteci, şu soruyu yöneltti:

"Neredeyse 3 haftadır hava saldırıları sürüyor ve kara harekatına ilişkin emareler görüyoruz. ABD, İsrail'in silahlı çatışma ve savaş kanunlarına uyduğunu değerlendiriyor mu ya da hiç ihlal gördünüz mü? Bir de şunu merak ediyorum. Austin, İsrailli mevkidaşına şunu söylüyor mu? 'Bakın, siz de biz de hukuka uyduğunuzu savunuyoruz. Buna uymazsanız size silah göndermeyi bırakırız.'"

Bunun üzerine Singh, işgalci israil ordusunun operasyonları hakkında konuşamayacağını belirterek Pentagon'un yazılı açıklamalarda gayet net olduğunu ve bunun üzerine bir şey söyleyemeyeceğini kaydetti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir