• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hafızlık öğrencilerinden Gazze’ye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMAS'ın "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Gazze'yi bombardımana tutarak, bebek, çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden ve soykırım gerçekleştiren siyonist işgalci rejiminin saldırıları 23'üncü gününde de devam ediyor.

İslam ülkeleri ve hatta birçok batı ülkesinde Müslümanlar ayaklanırken, ülke liderlerinden ise işgalci rejimini durduracak ciddi anlamda bir tepki hala ortaya konulmadı.

Türkiye Diyanet Vakfı ve Umut Kervanı gibi birçok yardım kuruluşu Gazze’ye yardım ulaştırabilmek için başlattıkları yardım kampanyalarıyla adeta seferberlik ilan ettiler.

Türkiye’nin birçok yerinde başlatılan yardım kampanyaları ve açılan kermeslerle toplanan yardımlar, Gazze’ye göndermeye çalışılıyor.

Gazze için başlatılan yardım kampanyaları kervanına Malatya TOBB Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu ve TOBB Hafızlık Proje Kur’an Kursu öğrencileri de katıldı.

Öğrenciler, harçlıklarını ve kumbaraların da biriktirdikleri paraları kumbaraya atmak için sıraya girdiler. Toplanan paralar, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Filistin'e ulaştırılmak üzere öğrenci temsilcileri tarafından Yeşilyurt İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Bayrak’a teslim edildi.

Bayrak, Hafız öğrencilerin böyle anlamlı ve örnek teşkil eden bir hareket sergiledikleri için kendileine teşekkür ederek, başarılar diledi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir