• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Elâzığ'da birçok yazarın katıldığı kitap fuarı yarın başlayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elâzığ Belediyesi 28 Ekim Cumartesi günü başlayacak 5 Kasım Pazar günü sona erecek olan 9 günlük kitap fuarı yarın Elâzığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre merkezinde başlayacak.

Fuarda, Bekir Develi, Türker Akıncı, Haluk Özdil, Murat Akan, Zekeriya Efiloğlu, Erhan Afyoncu, Ebru Elmaskeser, Sadık Yalsızuçanlar, Mine Sota, Ahmet Turgut, Serhat Yabancı, Bayram Karaçor, İkram Arslan, Seyit Ali Kahraman, Yaren Atalar, Ahmet Bulut, Prof. Dr. Yüksel Arslantaş, Sedat Çağlayan, Telmih Kitap – Şair/Yazarlar, Muhammed Tacettin Kutay, Alişan Kapaklıkaya, İkbal Gürpınar, Serdar Tuncer, Tufan Gündüz, Pelin Çift, Hulki Cevizoğlu, Sevda Türküsev, İhsan Süreyya Sırma, Hatice Kübra Tongar ve Mecit Ömür Öztürk gibi yazar ve şairler hayranlarının kitaplarını imzalayacak. 

Elâzığ Belediyesinden yapılan açıklamada, "Tam donanımlı yapısıyla sanatsal, kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam eden, şehrimiz ve bölgesel açıdan bir çekim merkezi olma yolunda ilerlemeyi sürdüren Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezimizde, yine önemli bir etkinlik gerçekleştirilecek. 28 Ekim yani yarın ve 5 Kasım tarihleri arasında Elâzığ Belediyesi Kitap Fuarı'nın 4'üncüsü düzenlenecek. Kitap Fuarı'nda birbirinden kıymetli şair ve yazarlar, hemşerilerimizle bir araya gelecek. İmza günleri, söyleşiler ve okullarda konferanslar yapılacak. Şehrimizin tanıtımı ve kültürel kalkınmasına katkı sunacak bu organizasyonda, Elâzığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'nın talimatları ile 15 bin öğrencimize 50 TL'lik hediye çekleri dağıtılacak. Bu hediye çekleri ile öğrenciler, fuardaki stantlarda yer alacak ve dilediği kitaba sahip olabilecek.  Dolu dolu geçecek ve 9 gün sürecek olan Elâzığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı'na, bütün hemşerilerimizi bekliyoruz." denildi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir