• DOLAR 32.385
  • EURO 34.576
  • ALTIN 2387.398
  • ...
Öğrenci yurdunda asansör kazası: 1 öğrenci hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, dün akşam saatlerinde KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdunda meydana geldi. İLKHA'dan edinilen bilgilere göre, öğrencilerin bindiği asansör birinci kattayken henüz kapı kapanmadan kaymaya başladı. Olayla bir öğrencinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Yaşanan kazayla ilgili açıklama yapan Aydın Valisi Yakup Canbolat, 16 kişinin bindiğini, asansörün, birinci kattayken henüz kapı kapanmadan kaymaya başladığını belirtti. Canbolat, bu sırada asansördeki öğrencilerden birinin panik halinde dışarı çıkmak isterken arada sıkışarak vefat ettiğini söyledi.

Canbolat, "15 öğrencinin sağlık durumunda bir problem yok. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Olaya müdahale edildi. Öğrencilerimizde bir sorun yok hepsi asansörden kurtarıldı. Maalesef bir öğrencimizi kaybettik. Tüm ekiplerimiz bölgede. Asansörün 21 Eylül'de bakımı yapılmış. Ama biz her halükârda Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma dışında, idari çalışma da başlatıyoruz. Konuyu her yönüyle araştırıp inceleyeceğiz." dedi. 



Bu haberler de ilginizi çekebilir