• DOLAR 32.271
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2437.95
  • ...
El Cezire, Gazze muhabirinin ailesinin şehid edilmesini kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan yazılı açıklamada, "El Cezire Medya, gazeteci Vail ed-Dahduh'un ailesinin Gazze'de öldürülmesini kınıyor. israilin hava saldırısında ailesini kaybeden meslektaşımız Vail ed-Dahduh'a en içten taziyelerini sunuyor. israil işgal güçlerinin ayrım gözetmeksizin saldırısı, Dahduh'un eşinin, oğlunun ve kızının üzücü kaybına yol açtı, ailesinin geri kalanı da enkaz altında kaldı." ifadesine yer verildi.

El Cezire muhabirinin ailesi işgal bombardımanında katledildi
https://ilkha.com/dunya/el-cezire-muhabirinin-ailesi-isgal-bombardimaninda-katledildi-358830

"israil Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun tüm sivillerin güneye gitmesi çağrısının ardından, Dahduh'un ailesi sığınacak bir yer aramıştı ancak Nuseyrat Mülteci Kampı'ndaki evleri de hedef alındı" denilen açıklamada "El Cezire, Gazze'deki meslektaşlarımızın güvenliğinden son derece endişe duymaktadır ve onların güvenliğinden israilli makamları sorumlu tutmaktadır" denildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"El Cezire, Vail ed-Dahduh'un ve sayısız kişinin ailesini kaybetmesine yol açan Gazze'de masum sivillerin ayrım gözetmeksizin hedef alınmasını ve öldürülmesini şiddetle kınıyor. Uluslararası topluma sivillere yönelik bu saldırılara müdahale etmeye ve son vermeye, böylece masum hayatları koruma çağrısında bulunuyoruz." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir