• DOLAR 32.411
  • EURO 34.872
  • ALTIN 2386.61
  • ...
HÜDA PAR Gümüşhane İl Başkanlığından "Gazze Destek Çadırı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından Zafer Meydanı'nda Filistin'de işgalci siyonist vahşeti lanetlemek ve oradaki kardeşlerine destek olmak için "Gazze Destek Çadırı ve Fotoğraf Sergisi" açtı.

Cuma günü başlayan etkinlik, Cumartesi ve Pazar günü ise belediye yanındaki Fatih Parkı'nda devam edecek.

İlk gün kurulan "Fotoğraf Sergisi ve Gazze'ye Destek Çadırı"nı birçok partinin il başkanı ve STK temsilcisi ziyaret etti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan HÜDA PAR Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Kabayel, "Gazze, Mescid-i Aksa bizim eksenimizdir. Biz Mescid-i Aksa'yı eksenimize alıp, bu noktada birleşmezsek, ümmet özgürlüğünü elde edemez. Biz de HÜDA PAR olarak Gazze'de yaşanan zulmü duyurmak ve dikkat çekmek için böyle bir etkinlik düzenledik." ifadelerini kullandı.

Kabayel açıklamasının devamında, "Bugün Kudüs, Mescid-i Aksa esir ise, bunun sebebi işgalci çetenin güçlü olması değil, Müslümanların bölük pörçük olmasıdır. Bugün 57 Müslüman ülke Kudüs meselesinde elle tutulur bir şeyler yapamıyorlarsa bunun tek sebebi dağınık olmamızdır. Müslümanların artık vahdetten ve direnişten başka çıkar yolu kalmamıştır." dedi.

Etkinlik hafta sonu saat 10.00-22.00 saatlerinde Fatih Parkı'nda devam edecek. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir