• DOLAR 32.263
  • EURO 34.759
  • ALTIN 2443.011
  • ...
AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Özer: Siyonist terörün bir an önce durdurulması gerekir!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Zühal Özer, partilerinin Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanlığı bünyesinde oluşturulan çalışma komisyonuyla ilgili parti binasında basın toplantısı düzenledi.

İşgalci siyonist çetelerin, Gazze’de uyguladığı soykırıma tepki gösteren Özer, “Öncelikle Gazze’deki sivil katliam bizleri derinden üzmüştür. Özellikle yaralıların bulunduğu hastane katliamı sözün bittiği noktadır. Siyonist israil terörünün bir an önce durdurulması, masum sivil kayıpların önlenmesi ve kalıcı barışın sağlanması gerekmektedir. Bu vesileyle acilen uluslararası platformların devreye girmesi için çağrıda bulunmak isterim. Allah mazlum Filistin halkının yardımcısı olsun.” temennisinde bulundu.

Yeni İl yönetiminin oluşmasıyla Çevre Şehircilik ve Kültür konularından sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildiğini belirten Özer, “Bizler de bu sürece katkıda bulunmak için İl Başkanımızın talimatıyla bir çalışma komisyonu kurduk. Komisyonumuzu kurarken sürece çok yönlü bakabilmek için çeşitli meslek dallarından akademisyen hocalarımızı ve alanında uzman arkadaşlarımızı davet ettik ve birlikte özverili bir şekilde çalışmalarımızı yürütmekteyiz.” dedi.

Özer, komisyonun kurulmasının amacının, 6 Şubat depremlerinde ağır tahribatın oluştuğu Malatya’nın yeniden inşası sürecinde teknik önerilerde bulunarak çözüme katkı sunulması olduğunu kaydetti.

Komisyonun kurulduğundan bu yana beri 6 toplantı gerçekleştirdiklerini aktaran Özer, çalışmalarının ilgili kurumlarla iş birliği çerçevesinde devam edeceğini söyledi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir